Fat Pigeon (Slo) + Deadline Decision (Aut) + Slonz (Srb)

Kdaj?

Friday, 06. Oct. 2017

Ob

21:30


Tokrat se nam v Menzi predstavlja novi plošček skupine Fat Pigeon. Pod tem imenom se skriva skupina, bolj znana kot Fuck the 5th. Ker so bili deležni pritožb zaradi uporabe besede Fuck, so se zakrinkali pod masko imena bolj skladnega sodobnim evropskoglobalnim mediokritetskim birokratskoregulativnim videzom. Torej, obzirna alternativa. Zraven so pritegnili avstrijske kolege, ki bodo prispevali svojo podporo. Kljub vsemu se internacionala ne vdaja: boj do zmage. ÄŒe se vse izteče srečno, se bodo pridružili mladci iz Å abca, skupina Slonz (to je treba videt!) in prispevali novem združenju, ki pravi Fuck of “ZN”!


Fat Pigeon
Fat Pigeon je skrivna identiteta skupine, bolj znane kot Fuck the 5th, ki s svežim albumom slavi 2 leti obstoja. Žanrsko uvrščena med alter/garažni rock, skupino združuje glasba, ki jezi sosede, uničuje sluh in zgubljeno tava po svetu. Vsak član skupine je bolj eksperiment produkta kot pa oseba, ki igra inštrument. Med dvema letoma obstoja se je razvil svoj stil vsakega posameznika, kar pa je vse skupaj prineslo tudi drugačno glasbo, zato vam raznoliki komadi ne bojo pustili razočarati!
 –


Deadline Decision

Deadline Decision je alternativni rock band baziran v Gradcu. Sestavljajo ga Kim Morgan, Max Förster, Selina Galka, Benjamin Capéran in Bernhard Haupt. Na začetku so preigravali priredbe Arctic Monkeys in Bloc Party, danes pa z lastnimi komadi raziskujejo globine alternativnega rocka. Njihovi komadi se spogledujejo z žanri kot so mathrock, shoegaze in jazz.

Po nekaj koncertih v Avstriji želijo člani poizkusiti še okus preostale evrope!

Facebook: https://www.facebook.com/DeadlineDecision/

 


 

Slonz

Slonz je mlad underground rok bend iz Å abca. Sestavljajo ga trije  glasbeniki, Nenad ToÅ¡ić – bas kitara, Nikola Mijailović – kitara in vokal,
Borivoje ToÅ¡ić – bobni. Pod tem imenom so se javnosti prvič predstavili leta 2015.  Slonz skozi svoje nastope pripovedujejo resnične zgodbe o svojem mestu ter ljudeh v njem, največ pa kar o njih samih. Teme, se gibljejo od markantnih dogodkov, ki so pustili sledi, do abstraktnih pripovedi z močno vsebino.

https://www.facebook.com/slonzzz/



Vstopnina: 3€.

Organizacija: Menza pri koritu.