POINTLESS REBELS

Kdaj?

Friday, 23. Feb. 2018

Ob

21:00


Vabljeni na večer posvečen country glasbi. Poustvarili bomo pravi redneck & hillbilly ambient, ki vas bo popeljal v svet ameriških prerij, hribovij in divjega zahoda. Koncert skupine Pointless Rebels, ki praznuje 2. obletnico delovanja bosta spremljala kantavtorja Woody in Ian!

Info:
POINTLESS REBELS
Wanted outlaws are back in town!!
Na mesto zločina se ob drugi obletnici delovanja vrača kavbojska banda po imenu Pointless Rebels. V veliki zasedbi vam bodo predstavili nov single, nekaj svojega starejÅ¡ega materiala, in dober delež albuma ki se obeta v ne tako daljni prihodnosti. Seveda ni za skrbeti, tudi vse tiste klasike, ki ne smejo manjkati so na sporedu! Govori se da se bo pridružilo tudi nekaj zanimivih gostov. Country, southern rock, bluegrass, rock’n’roll in blues, vse to na tapravem ameriÅ¡kem večeru 🙂

IAN OSTROŽNIK
Ian Ostrožnik vas bo popeljal v svet pravega akustičnega country-ja in rock-a. Ian se sicer po sloveniji pojavlja s svojim bendom bolj v rockerskih vodah, a je v prostem času strasten ljubitelj country glasbe. Predstavil bo tako nekaj avtorskih pesmi kot tudi znanih klasik v akustičnem slogu svojega velikega vzornika Chris-a Stapleton-a.

VASJA MIHAJLOVIC – WOODY
Vasja mihajlovic-woody je velenjski kantavtor ki simpatizira s celotnim zanrom americana, izdal je že svoj samostojni album “travel songs” ki ima močan vpliv žanra country/blues na katerem prevladujejo korenine bluesa in tehnika travis pickinga… Deluje tudi v sklopu skupine Mihajlov trio ki osnovno zvrst country/bluesa nekoliko razÅ¡iri ter doda druge primesi na albumu redemption &subission. Pesmi ki jih igra so avtorske tu pa tam pa “zvizne” se kakÅ¡no priredbo pesmi ki mu je ljuba… Na svoj in originalen nacin seveda.

Koncert se začne ob 21.30 uri (vrata 21.00).
Vstopnina: 5€.
Vse zgodnje obiskovalce čaka welcome drink!

Â