INDUST-BAG promocija novega CD-ja

Kdaj?

Friday, 30. Oct. 2015

Ob

22:30


INDUST-BAG se ne da! Promocija novega CD-ja!

Začetki metliških Indust-Bag segajo v sam začetek punka v bivši Jugoslaviji. Igrati so začeli leta 1979, prvi opazen nastop pa je sledil dve leti kasneje, na prvem Novem rocku leta 1981. Pojavili so se na legendarni kompilaciji LEPO JE… in leta 1987 pri založbi FV izdali prvo kaseto V OBDOBJU ZLOČINA. V tem obdobju so nastopali po vsej Jugoslaviji. Posebne pozornosti je bila deležna pesem 100 dB, ki je bila uporabljena tudi v filmu Outsider. V osemdesetih so veljali kot eno bolj prepoznavnih imen na slovenski in jugoslovanski sceni.

Pred dvemi leti so prišli do retrospektivne vinilke ZAVRŽENA MLADOST švedske založbe Ne records. Na plošči so vse posnete stare skladbe, še  iz prvih časov 79-80 leta ko je skupina nastajala in si zgodaj priborila status znanega punk novo valovskega benda. Zadnje leto pa so se posvetili snemanju in posneli 11 pesmi v RSL studiu. Ravno te dni v oktobru izide najnovejši CD  Indust-Bag-a z naslovom KONTRO KONTROLI. Spet je tukaj zavzet, raznolik ,na momente klasično rockovsko poglobljen,a še zmeraj udarni punk roll, z njihovimi razpoznavnimi samosvojimi elementi.

Na špilu jasno ne pozabljajo tudi na njihovo začetno izročilo in stare komade povežejo z novimi na najboljši možni način.

Vabljeni!


Indust bag so:

GORAN JARNEVIČ – vodilna kitara in vokal
ANDREJ PEČARIČ – ritem kitara, spremljevalni vokal
BORIS VINSKI – bas kitara
IZIDOR IVANOVIČ – bobni

unnamed (12)

Povezave:
Indust Bagi | Facebook
INDUST-BAG – Facebook
INDUST – BAG | News – NE Records

Vstopnina: 5 €, z CD-jem 10 €
Organizacija: Menza pri koritu.