Astrid Lindgren, Hoba, The Black Magic Space Truckers

Kdaj?

Friday, 24. Feb. 2023

Ob

20:00


Za konec februarja vam bomo v Menzi pri Koritu servirali dobro zabeljeno porcijo bandov. Za začetek nas bodo ogreli stiški glasbeno neopredeljeni The Black Magic Space Truckers-i, sledila jim bo Hoba, ljubljanski power trio znan po težkih riffih in ljubezni do vesolja. Za posladek pa bodo na oder stopili še Astrid Lindgren, ki bodo z izbrano mešanico grunge-a in avantgardnega rocka poskrbeli za odličen zaključek večera. Be there, al pa ti bo žal! Se vidimo pod odrom!

 

ASTRID LINDGREN (avantgardni rock/grunge/noise pop)
Skupina je nastala leta 2004 v Ivančni Gorici.
V njihovi glasbi se najbolj pozna vpliv grunge-a in avantgardnega rocka. Primerjajo jih z ustvarjalci kot so Talking Heads, David Bowie, Dinosaur Jr. in The Pixies.
Repertoar je po večini sestavljen iz novih skladb, ki bodo izdane na četrtem albumu “Nothing Sexier Than A Woman Coughing Blood”, katerega promocija bo 4. Julija 2024 na festivalu Grunge Turjak.
FB: https://www.facebook.com/astridlindgrenband
Bandcamp: https://astridlindgren0.bandcamp.com/
YT: https://www.youtube.com/watch?v=CZfyyXcWH5Y

HOBA (riff z drožmi)
Hoba=power trio. Vesolje:kul, vokali:ne.
FB: https://www.facebook.com/hobaband
YT: https://www.youtube.com/watch?v=n5iLVAdYKQo

THE BLACK MAGIC SPACE TRUCKERS
Space trio iz stiške scene, ki pluje po prostranstvih glasbene dogodivščine. Žanrsko neopredeljena celota. Popotovanje kavbojskih akordov preko čiste žganice visoko oktanskega distoržna, težkega bobna, basa ter vokalov. Space truckerji rešujejo nove glasbene uganke na katere naletijo na svoji poti. Pridruži se jim!
Ni FB ali youtube, samo v živo!

Vstopnina: 8€ do 21.00, 10€ po 21.00