CIRKUS KABARE: feh TAL

Kdaj?

Friday, 20. Mar. 2015

Ob

20:30


Drago občinstvo!

Fehtamo vas, da pridete na cirkus kabare fehTAL in podprete naš poden. Poden od predstave in poden od cirkuškega prostora, ki ga v Tovarni Rog peden amo od novembra 2014.
Da bi iz faze peden anja prešli v fazo poden anja, nam manjkajo sredsTLA. Sklep našega sestanka je namreč bil, da morajo biti TLA ista kot sestanki. To pomeni, da naj spoštujejo sklepe upravljalskega oziroma akrobatskega telesa .
Sprejemljiva rešitev, ugodna za sklepe, je postal par ter.
Ki pa je požrešen za sredsTLA, saj jé za dva!

▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼

Večer se bo ob 20:30 otvoril z nastopom ognjeno-akustičnih PODpornikov in se ob polni uri premaknil v klubsko zavetje Menze Pri Koritu, kjer se bodo predstavili PODizvajalci Cirkusarne naokRog. Videli boste spretnostno manipulacijo s takozvanimi “uporabnimi predmeti”, ki smo jih iz prostora deložirali, pripravo humusa, ki bo v soboto za malico, PODizvajalko pri uveljavljanju pravice do toplega obroka, žaganje zraka in zračne akrobatke, ki bi jim za TLA in fehTALska sredsTLA komot dol viselo, ampak jim visi gor.
Gostje večera bodo še uradniški tandem z navdihujočo filozofijo dela “prej k boš začeu prej boš meu narjen” in ekskluzivni PODjetniški pospeševalnik avtonomnih, ki bo zbrane napotil k najnovejši verziji 9.13 razumevanja trga.
Pozor: poden od predstave bo velik, saj bo meril vsaj 60 m²! Pridite in PODprite!

Fehtnina: par ter še en €
Organizacija: Pobudniška skupina za cirkuški prostor v Rogu, Cirkus pri koritu, Menza Pri Koritu”