Diareja Eksploziv – Poletje na Å¡koljki + The Mor(R)ons + CENER

Kdaj?

Friday, 18. Oct. 2019

Ob

20:00


Dobri ljudje.

Par let je že od izida naše prve plate Cel avion bruha, par kitaristov je že od Mihata in kar neki piva od zadnjega raztura v Menzi pri koritu. Zato vam bomo z veseljem predstavili svojo drugo plato Poletje na školjki. Družbo nam bodo delal Mor(R)onsi in Cenerji.

»Prisluhni školjki, vanjo ujet je, prisluhni školjki, v njej poletje ti šumi.« Druga plošča Diareje Eksploziv je v školjko ujela deset hitropoteznih hitov, ki bodo brez kančka dvoma v zgodovino vpisani kot album leta 2019. Poletje na školjki je kolaž pripovedi o živalih, rastlinah, potrebah, bolezni in ljubezni. Ko boš ganjen s solzami v očeh končal s poslušanjem, si umij roke.

Vabljeni na totalen odlom. Razmontirajmo se skupaj!
Damage: IIIII (4919,54 severnokorejskih wonov)

The Mor(R)ons:
In it’s current form since 2005, The Mor(R)ons are a speed-driven punk rock band from Kranj, Slovenia.
Though sometimes lacking in basic knowledge of how the world works, The Mor(R)ons have thus far released three full-length albums and shared the stage with bands like Nofx, Mad Caddies, Useless ID, Ten Foot Pole, Atlas Losing Grip,Hog Hoggidy Hog, Bad Cop/Bad Cop and more
https://www.youtube.com/watch?v=bJYY65WIGe8
https://www.facebook.com/pg/themorrons/about/?ref=page_internal

CENER:
Hitri ritmi, kritična besedila, vedno pripravljeni za dober žur; vse to združuje skupino Cener. Fantje se uvrščajo med punk zvrst glasbe. Skupino Cener sestavljajo 3-je nadobudni člani. Na vokalu ter kitari Juš Jazbec, na bobnih Aljaž Dremel ter na debelo struncu Domen Oštir. Njihov največji vzorniki so bandi, kot so Racija, Niet, Pankrti, NOFX, Rancid, Ramones, Sex Pistols … Če se najdete v tej zvrsti, vas bodo fantje po vsej verjetnosti navdušili in vas spravili v ekstazo! Ustvarjajo avtorsko glasbo, vseeno pa zaigrajo tudi kakšno sočno punk priredbo. Besedila so večinoma v slovenskem jeziku.
https://www.youtube.com/watch?v=uU4tV4rzVW4&list=PLE53frKi-v0QPQE8ufDh-crbQcniqppZn&index=3
https://www.facebook.com/pg/CenerPunk/about/?ref=page_internal

 

Vstopnina: 5€.