IGLU: 10 let

Kdaj?

Saturday, 30. Sep. 2023

Ob

21:00


Praznovanje desetletja IGLU teatra z impro prijatelji

IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana praznuje 10 let. Davnega leta 2013 so se Peter Frankl, Vid Sodnik in Juš Milčinski na vožnji z impro udejstvovanja v Nemčiji odločili, da želijo svoj hobi spremeniti v poklic. Tako so v Menzi pri koritu začeli z mesečnimi predstavami, ki so kmalu začele potekati na 14 dni, zadnji dve sezoni pa že tedensko. Seveda tega ne bi zmogli sami – na poti z njimi so bili številni improvizacijski prijatelji in prijateljice, glasbeniki, gostje in gosti iz različnih umetnosti in od zadnje sezone tudi razširjena zasedba IGLU+.

Deset let IGLU teatra bo praznovanje prav z njimi – prijatelji in prijateljicami. Skupaj z IGLU triom bodo na oder stopili številni impro prijatelji in glasbeniki in se skupaj z njimi poveselili z različnimi impro izzivi. Z nami pa se boste, upamo, poveselili tudi vi – gledalke in gledalce, brez katerih IGLU teatra ne bi bilo.

Na koncu pa – kot se za rojstni dan spodobi – torta! Vse najboljše!

Igrajo: Peter Frankl, Vid Sodnik, Juš Milčinski, Teodora Švet, Žiga Regina, Petra Ajdovec, Dino Kapetanović, Mojca Frim, Katja Sterle, Vita Vukotič, Mojca Štefanič, Jaka Burja, Gašper Stojc, Jan Cunja, Rok Štemberger, Nina Grčar, Iva Grobin in Jaka Korošec
Glasba: Luka Seliškar, Urh Mlakar in Andraž Gartner
Luč in zvok: Samo Ljubešić

Vstopnina: 6 eur dijaki in študentje / 8 eur ostali za obe predstavi

Produkcija: KD IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu
Več: iglutheatre.com