IGLU & Baram & Snieckus (CAN): večer improvizacije v angleščini + Sendvič: Enolončnica

Kdaj?

Saturday, 14. Oct. 2023

Ob

19:30


Dvojni večer impro gledališča

IGLUjevci v Menzo pri koritu rad povabijo tudi kakšnega izmed svojih številnih impro prijateljev iz tujine in z njim pripravi unikaten večer v angleščini. Tokrat bosta z njimi nastopila Naomi Snieckus and Matt Baram, najbolj prepoznaven impro duo iz Toronta!

Matt in Naomi sta se spoznala v gledališču Second City v Torontu in to je bila ljubezen na prvi posmeh. Skupaj sta napisala in uprizorila pet predstav, nato pa sta skupaj z alumnom Mad TV-ja Ronaldom Pedersonom in petardo Kaylo Lorette ustanovila The National Theatre of the World. V njihovih desetih letih obstoja so šli na več mednarodnih turnej in prejeli več nagrad za njihove dosežke v kanadski komediji. Kot NTOW so ustvarili legendarne uspešnice, kot so Impromptu Splendour, The Carnegie Hall Show, The 53 Hour Soap-a-Thon in The Script Tease Project. Dandanes Matt in Naomi ustvarjata kot duo, pod imenom Baram and Snieckus, ki ga je časopis Toronto Star označil za najbolj znan in priljubljen improvizacijski duo v Torontu!

Še pred tem pa bodo oder zavzeli izkušeni tečajniki iz kolektiva Sendvič, ki vam bodo postregli z improvizirano 🍲Enolončnico oz. s kolažem kratkih in srednje dolgih prizorov, ki jih bodo navdihnili predlogi občinstva!

Igrajo: Juš Milčinski, Matt Baram, Naomi Snieckus, Peter Frankl, Vid Sodnik ter Jaka Burja, Leon Vovk, Matej Gabrijelčič, Matija Lavrinc, Tim Souček in Vita Vukotič
Mentorstvo skupine Sendvič: Peter Frankl
Glasba: Urh Mlakar
Luč in zvok: Samo Ljubešić

Vstopnina: 6 eur dijaki in študentje / 8 eur ostali

Produkcija: KD IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu
Več: www.iglutheatre.com