IGLU: Harold + Glumissimo: Odhajam!

Kdaj?

Saturday, 29. Jan. 2022

Ob

19:30 - 21:00


Improvizatorji Improvizacijskega gledališča Ljubljana – IGLU Peter Frankl, Vid Sodnik in Juš Milčinski se bodo tokrat spopadli z najstarejšim celovečernim impro formatom “Haroldom”. Format je zasnoval legendarni impro guru Del Close v okviru iO Theatra v Chicago. Redno ga igrajo v večjih mestih v ZDA (Chicago, New York, Los Angeles), razširila pa se je praktično po vsem svetu – tudi v Ljubljano! En predlog občinstva bo tokrat inspiriral celo serijo brainstormingov in zanimivih prizorov!

Še pred tem pa bo za ogrevanje poskrbel kolektiv Glumissimo, skupina IGLU tečajnikov in tečajnic, ki delujejo pod mentorstvom Juša Milčinskega. V formatu “Odhajam!” bodo veliko … odhajali. A vsak odhod lika iz prizora je pomemben – sledili bomo namreč odhajajočemu in videli, kaj se dogaja v sosednjem prostoru!

Se vidimo v živo, dokler se lahko!

Igra: Juš Milčinski, Peter Frankl, Vid Sodnik ter Dejan Krajcar, Doroteja Jemec, Iva Grobin, Jan Cunja, Mojca Hrabar, Rok Štemberger in Tina Vardič
Luč in zvok: Samo Ljubešić
Vstopnina: 6 eur dijaki in študentje / 8 eur ostali

Predstave v Menzi pri koritu so izvedene z upoštevanjem aktualnih navodil in higienskih priporočil s strani NIJZ, število gledalcev je omejeno. Udeležba na predstavi je po vladnem odloku mogoča le ob izpolnitvi enega od pogojev PCT: dokazilo o negativnem testu (ki ne sme biti starejši od 48 ur), dokazilo o cepljenju proti Covid-19 ali dokazilo o prebolelosti Covid-19. Dokazil ne potrebujejo mlajši od 15 let, ki se dogodkov udeležijo z ožjimi družinskimi člani ali skrbniki. Pogoj se preverja ob vstopu v dvorano.

Produkcija: KD IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu
Več: www.iglutheatre.com