IGLU: Hotel smrti in ogrevanje z učenci IGLU impro šole

Kdaj?

Saturday, 02. Nov. 2019

Ob

19:30


Impro Metelkova
IGLU: Hotel smrti
in ogrevanje z učenci IGLU impro šole
Dvojni impro večer

IGLUjevci – Juš Milčinski, Peter Frankl in Vid Sodnik – se bodo tokrat spopadli s Hotelom smrti! Kot pove že samo ime, ne gre za navaden hotel – goste namreč sprejema le ob oktobrsko-novembrskemu prehodu, ko povsod gorijo sveče, strašijo buče in je moč minljivost zavohati že z malo globljim vdihom skozi nosnice. V sobe hotela bodo vstopili številni nenavadni turisti, a ne bodo vsi izstopili. No, bodo – le, da nekateri v krstah. Zakaj in kdaj bodo umrli, pa bo v rokah višje sile – občinstva!

Še pred check-inom pa se bo s študijsko produkcijo predstavila nadaljevalna skupina IGLU impro šole, ki deluje pod mentorstvom Juša Milčinskega. V jesenskem semestru šole se bodo ukvarjali s “Storytellingom”, oziroma s strukturo in zakonitostmi zanimivih zgodb. Preko zabavnih vaj, vam bodo pokazali, kaj so dognali do sedaj!

Igrajo: Juš Milčinski, Peter Frankl in Vid Sodnik ter učenci IGLU impro šole: Anja Urbanc, Blaž Šteblaj, Jan Cunja, Kaja Kocjan, Lea Tehovnik, Miha Lampič, Mojca Hrabar, Teja Goli in Urška Borovnica
Glasba: Rok Zalokar
Luč in zvok: Samo Ljubešić

Vstopnina: 5 eur študentje in dijaki / 6 eur ostali
Produkcija: KD IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu
www.iglutheatre.com