IGLU & Jim Libby (ZDA) & Sara Šoukal: Super Scena + Bad Execution: Murdery Mystery

Kdaj?

Saturday, 02. Mar. 2024

Ob

19:30


Dvojni impro večer v angleščini

Tokrat vas v Menzi pri koritu čaka dvojni impro večer v angleščini, zato povabite sebe in vse svoje prijatelje, ki lažje šprehajo ingliš, kot pa govoričijo slovensko!

IGLU trojki (Juš Milčinski, Peter Frankl, Vid Sodnik) se bosta tokrat pridružila improvizacijska mojstra z Dunaja in iz Ljubljane. Jim Libby, sicer rojen v državi Maine v ZDA, že leta svoje razkošne improvizacijske talente prikazuje v avstrijski prestolnici ter bolj ali manj povsod drugod po Evropi. Skupaj z Jacobom Baniganom tvori dvojec Rocket Sugar Factory, z Anne Rab pa duet The Messengers. V Slovenijo ga ni bilo že dolgo časa, zato smo toliko bolj veseli njegovega sodelovanja.

Druga gostja pa je Sara Šoukal, perfomerka, mentorica in impro carica, ki potuje po svetu in osvaja festivale od Italije in Irske pa vse do Avstralije. Z IGLU triom redno sodeluje (tudi kot učiteljica IGLU tečajev), a je tudi že minilo nekaj predstav, od kar so nazadnje skupaj stali na odru. Skrajni čas, da se to popravi!

Impro kvintet se bo pomeril v vlogi režiserjev – vsak bo skušal svojo zgodbo pripeljati čim dlje. Tista, ki bo občinstvu najbolj všeč, pa bo postala Super Scena!

Še pred tem pa bo oder ogrela skupina tečajnic in tečajnikov, ki sliši na ime Bad Execution. Njihove vaje pod vodstvom mentorice Teodore Švet potekajo v angleščini in nič drugače ne bo z njihovim raziskovanjem umora na odru. Pripravite se na šov, poln sumljivih likov, izdaj in zarot!

Igrajo: Vid Sodnik, Juš Milčinski, Peter Frankl, Sara Šokal in Jim Libby ter Javi Hernandez, Elena Vasilyeva, Sergei Vedernikov, Nico Keyaerts, Nohemi Barriuso in Darko Đurić

Glasba: Goran Završnik
Luč in zvok: Jaka Korošec

Mentorstvo tečajniške skupine: Teodora Švet
Vstopnina: 6 eur dijaki in študentje / 8 eur ostali za obe predstavi
Produkcija: KD IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu
Več: iglutheatre.com