IGLU+: Med nami & ogrevanje s skupino Zlobneži

Kdaj?

Saturday, 08. Apr. 2023

Ob

19:30


Dvojni impro večer

V predstavi novonastale IGLU+ zasedbe bomo videli kako se skozi dolgoletno prijateljstvo vzpostavijo interne šale. Prijatelji tako dobro spoznajo drug drugega, včasih so si všeč, včasih si gredo na živce. S časom dojamejo, kaj jih druži in kaj jih dela različne; dobro vedo, katere stvari jih povezujejo in zbližujejo in katerih tem se raje izogibati. V predstavi Med nami bo pogovor med Nino, Burjo in Vidom navdihoval različne prizore in obratno. Vabljeni na druženje na javni privatki!

Še prej pa bomo videli tečajnike in tečajnice nadaljevalne skupine IGLU impro šole, ki so se tekom tečaja ukvarjali z liki zlobnežev. Vsaka dobra zgodba potrebuje ali ponuja tudi dobrega ali dobro zlobneža ali zlobnico; raziskovali so zakaj so ljudje zlobni, kako se obnašajo in kaj jih motivira, da so takšni. V predstavi bodo v ospredje dali zgodbe zlobnežev in se potopili v njihove svetove!

Igrajo: Nina Grčar, Jaka Burja in Vid Sodnik ter Andraž Purkat, Maja Radej, Lucia Ramallo, Andreas de Reggi, Jože Rožman in Jaka Andrej Vojevec
Mentorstvo skupine Zlobneži: Sara Šoukal
Glasba: Rok Zalokar
Luč in zvok: Matej Lazar
Vstopnina: 6 eur dijaki in študentje / 8 eur ostali za obe predstavi
Produkcija: KD IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu
Več: iglutheatre.com