IGLU+: Motel + ogrevanje s skupino Vzorčenje s predstavo Štoparji

Kdaj?

Saturday, 11. Mar. 2023

Ob

19:30


Dvojni impro večer

Tokrat bo IGLU+ zasedba predstavila napeto dogajanje v izmišljenem motelu! Gre za dolgometražni format čigar struktura je sestavljena iz treh zgodb, vsaka zgodba pa iz treh prizorov. Motelov se ne drži sloves udobnih nastanitev, običajno so namenjeni ljudem v tranzitu ali pa tistim, ki jim trenutno ne gre najbolje v življenju. V njih ni sobne postrežbe, najdemo le preproste sobe, ki hranijo temne skrivnosti… Format je zasnoval in ustvaril Jstar znotraj ‘Basement Theatre’ iz Atlante.

Še pred tem, pa se bo predstavila nadaljevalna skupina iglu impro šole, Vzorčenje, ki bo celotno predstavo odigrala v času ene vožnje! Eden izmed članov bo igral voznika, medtem ko bodo ostali postali štoparji, ki iščejo prevoz. Vsi štoparji bodo posebnega značaja, vendar ko bo avto poln, ga bo moral eden od njih zapustiti, da bo naredil prostor za novega!

Igrajo: Peter Frankl, Jan Cunja, Jaka Korošec, Mojca Štefanič, Rok Štemberger, Teodora Švet; Jaka Cegnar Karpov, Bor Cerar Lampič, Klemen Francetič, Mark Đamastagič, Iztok Hodnik, Kristjan Krebelj, Miha Lampič, Maša Sraka, Tomaž Suhovršnik, Tilen Špenko.
Mentorstvo skupine Vzorčenje: Peter Frankl
Glasba: Urh Mlakar
Luč in zvok: Samo Ljubešič

Vstopnina: 6 eur dijaki in študentje / 8 eur ostali za obe predstavi

Produkcija: KD IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu

Več: iglutheatre.com