IGLU & Rok Bohinc: Izjave leta 2021 + Muzikal, ogrevanje z učenci IGLU šole

Kdaj?

Saturday, 15. Jan. 2022

Ob

19:30 - 21:00


Improvizatorji Improvizacijskega gledališča Ljubljana – IGLU Peter Frankl, Vid Sodnik in Juš Milčinski bodo tokrat k sodelovanju povabili enega svojih najboljših impro prijateljev – Roka Bohinca. Rok je stand up komik, TV voditelj, pisatelj mladinske literature in seveda vrhunski improvizator.

Fantovska zasedba se bo tokrat spopadla z izjavami leta 2021. V kolažu zabavnih prizorov jim bodo inspiracijo ponujali citati, ki so najbolj zaznamovali lansko leto … in teh res ni bilo malo!

Še pred tem pa bo oder ogrela muzikalična skupina IGLU tečajnikov, ki deluje pod mentorstvom Juša Milčinskega. V jesenskem semestru so raziskovali osnove improvizacijskega petja, zgodbe in like v muzikalih, rimanje, gibanje in še kaj! Postregli vam bodo z zanimivo glasbeno-gledališko zgodbo.

Se vidimo v živo, dokler se lahko!

Igra: Juš Milčinski, Peter Frankl, Vid Sodnik, Rok Bohinc ter Iza Ogris, Iztok Hodnik, Jaka Andrej Vojevec, Jakob Malik, Tim Souček in Vita Vukotič
Luč in zvok: Samo Ljubešić
Vstopnina: 6 eur dijaki in študentje / 8 eur ostali

Predstave v Menzi pri koritu so izvedene z upoštevanjem aktualnih navodil in higienskih priporočil s strani NIJZ, število gledalcev je omejeno. Udeležba na predstavi je po vladnem odloku mogoča le ob izpolnitvi enega od pogojev PCT: dokazilo o negativnem testu (ki ne sme biti starejši od 48 ur), dokazilo o cepljenju proti Covid-19 ali dokazilo o prebolelosti Covid-19. Dokazil ne potrebujejo mlajši od 15 let, ki se dogodkov udeležijo z ožjimi družinskimi člani ali skrbniki. Pogoj se preverja ob vstopu v dvorano.

Produkcija: KD IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu
Več: www.iglutheatre.com