IGLU & Sara Šoukal & Maja Trampuš: Sanjske zmenkarije! + Ogrevanje s skupino Sendvič: Armando

Kdaj?

Saturday, 12. Feb. 2022

Ob

19:30 - 23:30


IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana bo to soboto na odru gostilo kar dve izmed svojih najljubših domačih improvizatork – Saro Šoukal in Majo Trampuš! Sara in Maja zagotovo spadata med najbolj aktivni in zabavni improvizatorki pri nas, tokrat pa se bosta dva dni pred Valentinovim IGLU fantom pridružili v zelo romantičnem formatu!

V šovu “Sanjske zmenkarije!” bomo namreč s pomočjo voditelja večera spoznali štiri zanimive like, ki iščejo ljubezen. Da pa vse ne bo ostalo le v fazi pogovorov in flirtanja preko telefonov, bodo liki, če bodo dovolj všeč občinstvu, odšli tudi na čisto prave zmenke. Kaj se bo zgodilo tam, pa je odvisno od njih samih. Ulalala.

Še prej pa bodo za ogrevanje poskrbeli člani skupine Sendvič, ki se bodo predstavili s formatom Armando. Gre za improvizacijsko predstavo, ki inspiracijo črpa iz resničnih monologov improvizatork in improvizatorjev. Vabljeni k raziskovanju skupaj z njimi!

Igrajo: Juš Milčinski, Peter Frankl, Vid Sodnik, Sara Šoukal, Maja Trampuš ter Sendvič: Jaka Burja, Gašper Stojc, Saša Širnik, Tanja Jesenšek, Matej Gabrijelčič, Tim Souček, Leon Vovk in Matija Lavrinc
Glasba: Luka Seliškar
Luč in zvok: Samo Ljubešič

Vstopnina: 6 eur dijaki in študentje / 8 eur ostali za obe predstavi
Predstave v Menzi pri koritu so izvedene z upoštevanjem aktualnih navodil in higienskih priporočil s strani NIJZ, število gledalcev je omejeno. Udeležba na predstavi je po vladnem odloku mogoča le ob izpolnitvi enega od pogojev PCT: dokazilo o negativnem testu (ki ne sme biti starejši od 48 ur), dokazilo o cepljenju proti Covid-19 ali dokazilo o prebolelosti Covid-19. Dokazil ne potrebujejo mlajši od 18 let, ki se dogodkov udeležijo z ožjimi družinskimi člani ali skrbniki. Pogoj se preverja ob vstopu v dvorano.