Impro liga: Drugi polfinale

Kdaj?

Sunday, 21. May. 2023

Ob

08:00


trajanje 90 min

Vremenska, napeta in smeha polna sezona Impro lige 22/23 se bliža zaključku. Redne tekme so odtekmovane in štiri ekipe, ki so vas najbolj navdušile, so se uspele povzpeti v polfinale, kjer se bodo borile za mesto na velikem finalu v Cankarjevem domu!
Na drugem polfinalnem večeru se bosta pomerili ekipi Kamijoni in Snig A. Obe sestavljajo izkušeni improvizatorji, obe sta vas že očarali in prepričali, da glasujete za njih, obe odlični in krasni a le ena ekipa se bo prebila do finala! Njihova prihodnost pa je ponovno v vaših odločevalnih ročicah, draga publika!

Več o ekipah:
KAMIJONI:
Obvaruj nas čez vsak prevožen kilometer. Obvaruj naše družine, ko smo na poti. Povej jim, da jih pogrešam. Hvala ti za Tvojo pot, ki me pelje čez to krasno deželo. Sladki kot bomboni, Tvoji Kamijoni.

člani ekipe:
Liza Katarina Močnik
Jaka Korošec
Eva Lasič
Domen Blatnik
Pia Marija Žugman
Nina Slavec
Lovro Jug
Jitske Hartmans

SNIG A
SNIG je po zmagoviti sezoni 2022 kot vsaka velika franšiza doživel razdor. t.i. Civil War. Ekipa, kjer se je zdelo, da ima prav vsak košček impro sestavljanke je šla na dva dela, dve frakciji. Vsekakor SNIG A, vsebuje bolj napreden del ekipe, tisti del, ki poskrbi za dodano vrednost, kjer se kreativnost poigrava s strukturo in kjer navdih sreča talent.
člani ekipe:

Žan Sterle
Eva Kern Nanut
David Kristan
Kristjan Kolar
Jan Hrušovar
🎤Moderirala bo: Olivija Grafenauer
Sodili bosta: Mojca Frim in Veronika Hana Grubič
🎚️Tehnicirala bo: Teodora Švet
Glasbena spremljava: Rok Šinkovec
💸vstopnice:
-študentje, upokojenci, dijaki brezposelni: 6€
-ostali: 8€
————————————
Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa ponavadi poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.
Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO


Teodora Švet

teodora.svet@drustvoimpro.si

Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO
www.drustvoimpro.si

Impro liga
www.impro-liga.si | Facebook