Impro liga: Drugi polfinale

Kdaj?

Sunday, 29. May. 2022

Ob

20:00


Za odrasle (17+), predstava impro gledališča, impro tekma
NED, 29. 5. 2022 ob 20h
Menza pri koritu, AKC Metelkova mesto
Trajanje: 1 h 45 min

Dva kroga napetih tekem med sedmimi ekipami improvizatorjev sta za nami!
Štiri ekipe so si vestno priigrale mesto v polfinalu, katerega prva tekma je že tik pred vrati! Iz dveh polfinalnih tekem bomo dobili letošnje finaliste, ki se bodo udarili na velikem finalu v Cankarjevem domu!
V zraku je skoraj več napetosti kot cvetnega prahu, saj se bliskovito bliža druga polfinalna tekma Impro lige, ki bo določila finaliste letošnje sezone, kjer se bosta pomerili ekipi SNiG in Ljušt. Obe ekipi sta se v pred izboru zagrizeno borili in sta pripravljeni na svežo kri! Pridi spremljat to napeto tekmo gledališkega športa in vzemi usodo improvizatorjev v svoje ploskajoče ročice!

Predstavitev ekip:

LJUŠT
V svetu, razdvojenem na zeleno in vijolično barvo, obstaja najlepša mešanica ljudi iz obeh svetov. Ljubljančani in štajerci, ki so se v iskanju znanja podali v neznano območje … zeleno Ljubljano. Združeni z ljubeznijo do improvizacije. Ljušt – najboljša nenavadna kombinacija od sladoleda z bučnim oljem.

SNIG
SNiG ali na kratko Slovensko Narodno Improvizacijsko Gledališče je skupina navdušenih in izkušenih improvizatorjev, ki radi povedo, da so v Impro ligi že zmagali, zdaj že davnega 2018. Ekipa je skoraj enaka kot takrat, a nič manj lačna zmag in dobrih prizorov. SNiG je spet tu, Impro liga pazi se!

Sezona 2021/22 se odvija pod skupno temo KONTAKT, tako da stopite v kontakt z nami na gledaliških stolih in sami s sabo, kakor koli že to počnete na samem.

Improvizatorji_ke:
Ljušt: Ilirjan Zulfaj, Mia Zala Smrečnik, Olivija Grafenauer, Leon Kokošar in Nina Slavec.
SNiG: Žan Sterle, Urban Kavčič, Tim Kern, Kristjan Kolar, David Kristan, Eva Kern Nanut in Katja Brezovar.

Vstopnina: 8 eur / 5 eur (študenti, dijaki, brezposleni)
Se vidimo v Menzi!
#ImproMetelkova


Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa ponavadi poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO