Impro liga: Improholics vs SNiG

Kdaj?

Sunday, 03. Apr. 2022

Ob

20:00


Odvila se bo že četrta tekma Impro liga sezone!

Samo še ena ekipa letos ni tekmovala in v nedeljo bo to to! S tem bo tudi zaključen prvi krog tekem! Hkrati pa bomo zakorakali že v drugi krog, saj bodo tekmovali proti ekipi SNiG, ki so na eni tekmi to sezono že slavili zmago!
Improholics so tudi edina mednarodna impro skupina pri nas. Njeni člani prihajajo od vsepovsod po svetu, združuje pa jih življenje v Sloveniji in ljubezen do improvizacije. Vse to pa seveda pomeni, da bo predstava potekala malo v angleščini in malo v slovenščini – multi kulti!
To pa ekipi pravita zase:
Improholics: Države so besede. Besede so črke. Črke so glasovi. Glasovi so vibracije. Vibracije so. Improholics. Nismo enaki smo pa vsaj različni. Ma-ma. Be-be. Včasih. Ta-da!
SNiG ali na kratko Slovensko Narodno Improvizacijsko Gledališče je skupina navdušenih in izkušenih improvizatorjev, ki radi povedo, da so v Impro ligi že zmagali, zdaj že davnega 2018. Ekipa je skoraj enaka kot takrat, a nič manj lačna zmag in dobrih prizorov . SNiG je spet tu, Impro liga pazi se!

Ključni del Impro liga tekem pa ste seveda vi predragi gledalci in gledalke, saj služite kot inspiracija prizorov in tudi žirija, ki odloča o zmagovalcu! Pridite, pridite naše muze, pripeljite prijatelje, družino, znance, sodelavce, šefe, zdravnike, frizerje!

Sezona 2021/22 se bo odvijala pod skupno temo KONTAKT, tako da stopite v kontakt z nami na gledaliških stolih in sami s sabo, kakor koli že to počnete na samem.

Moderira: Sara Šoukal

Luč in zvok: Maja Predalič in Teodora Švet

Glasbenik: Urh Mlakar

Improvizatorji in improvizatorke:

SNiG: Urban Kavčič, Tim Kern, Kristjan Kolar, David Kristan, Eva Kern Nanut, Katja Brezovar in Žan Sterle
Improholics: Peter Šanovič, Jens Wagner, Mitja Lovše, Anna Zuykova, Rachida Hsain, Gregor Treska in Mihael Šorli

Vstopnina: 8 eur / 5 eur (študenti, dijaki, brezposelni s potrdilom)

Trajanje: 1 h 45 min

Se vidimo u Menzi!

#ImproMetelkova

Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa ponavadi poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO