Impro liga: Kamijoni vs. Glumissimo

Kdaj?

Sunday, 22. Jan. 2023

Ob

20:00


Improvizatorji se že ogrevajo za drugo borbo drugega kroga Impro liga tekem te sezone! Tokrat na eni strani odra ekipa Kamijoni, z trdnostjo železa in smoga, na drugi pa Glumissimo, ki se izglumijo iz še tako kočljive situacije.
Katera ekipa bo požela zmago?
Pridite in z aplavzom določite zmagovalce!
Več o ekipah
Kamijoni:
Obvaruj nas čez vsak prevožen kilometer. Obvaruj naše družine, ko smo na poti. Povej jim, da jih pogrešam. Hvala ti za Tvojo pot, ki me pelje čez to krasno deželo. Sladki kot bomboni, Tvoji Kamijoni.
člani ekipe:
Liza Katarina Močnik
Jaka Korošec
Eva Lasič
Domen Blatnik
Pia Marija Žugman
Nina Slavec
Lovro Jug
Jitske Hartmans

Glumissimo:
Člani skupine Glumissimo so se kalili pod taktirko vrhunskih mentorjev v okviru IGLU improvizacijskega gledališča Ljubljana. Sestava ekipe je popolna – tvorijo jo 4 punce in 4 fantje. So uigrana ekipa, ki se medsebojno dobro pozna in ima za seboj že kar nekaj nastopov. V Impro ligo so se prijavili, ker si želijo novih izzivov in se prijateljsko spopasti z drugimi ekipami. Na odru stremijo k temu, da so sproščeni, zabavni in polni dobre energije, ki jo trosijo naokoli. Na predstavah si želijo iz gledalcev izvabiti nasmeške in ploske, saj so ti največja pohvala publike.

člani ekipe:
Rok Štemberger
Dejan Krajcar
Jan Cunja
Iva Grobin
Tina Vardič
Mojca Hrabar
Doroteja Jemec
Tim Souček

💸vstopnice:
-študentje, upokojenci, dijaki brezposelni: 6€
-ostali: 8€
————————————
Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa ponavadi poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.
Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO