Impro liga: Kontaktiranje

Kdaj?

Sunday, 27. Feb. 2022

Ob

20:00 - 21:30


Otvoritvena predstava sezone
Predstva bo sestavljena iz prizorov, kjer bodo nastopajoči iskali kontakte, vi pa jim boste pri tem nagajali z omejitvami in ukrepi!
Smeha in omejitev, kot pravjo!

EVO NAS!!
Začenja se težko pričakovana sezona Impro lige 2021/22, ki bo za spremembo potekala v prestižni Menzi pri koritu. Na otvoritveni predstavi bodo sodelovali po en predstavnik iz vseh osmih ekip, ki se bodo tekom sezone borile za titulo zmagovalca Impro lige!

Improvizatorji bodo na predstavi v prizorih želeli vzpostavljati kontakte, vi pa boste s svojimi predlogi določili cel sveženj omejitev in ukrepov, ki jim bodo to oteževali. Če nočete v politiko, ampak bi probali mal omejevat ljudi za lastno zabavo, je to res odlična priložnost, da uresničite svoje sanje! Hkrati pa boste še podpirali slovensko kulturo in ljudje vam bojo hvaležni. Waw! Nerealno!

Sezona 2021/22 se bo odvijala pod skupno tematiko KONTAKT, tako da stopite v kontakt z nami na gledaliških stolih in sami s sabo kakorkoli že to počnete na samem.
Sodelujejo ekipe Banda Ferdamana, Impro Ljubljana, Ljušt, Mali pok, Veseli ventilčki, SNiG, Improholics in Brand new ekipa, ki so polne legendarnih improvizatorjev in improvizatork in komaj čakajo, da vam privabijo kaplje na lica in drugam.

Kontaktirajte prijatelje in babice in jih povabite zraven, vstavite si kontaktne leče za full HD izkušnjo. Noben nas ne KONTA K TI!

Moderira: Jošt Cafuta Maček
Improvizatorji in improvizatorke: Predstavniki in predstavnice vseh letošnjih sodelujočih ekip

Vstopnina: 8 eur / 5 eur (študenti, dijaki)
Trajanje: 1 h 30 min
Se vidimo v Menzi!