Impro liga: Prvi polfinale

Kdaj?

Sunday, 22. May. 2022

Ob

20:00


Za odrasle (17+), predstava impro gledališča, impro tekma
NED, 22. 5. 2022 ob 20h
Menza pri koritu, AKC Metelkova mesto
Trajanje: 1 h 45 min

Dva kroga napetih tekem med sedmimi ekipami improvizatorjev sta za nami!
Štiri ekipe so si vestno priigrale mesto v polfinalu, katerega prva tekma je že tik pred vrati! Iz dveh polfinalnih tekem bomo dobili letošnje finaliste, ki se bodo udarili na velikem finalu v Cankarjevem domu!
Na prvi polfinalni tekmi ne bo manjkalo napetosti in znoja, saj gre za klasično rivalstvo Ljubljane in Maribora.
Ponovno se bosta pomerili ekipi Banda Ferdamana in Impro Ljubljana, katerih tekmo ste si lahko ogledali pred nekaj tedni. Takrat so slavili Impro Ljubljana, a Banda Ferdamana so se dobro borili in poraz jih je le še bolj podžgal za revanšo!
Kdo se bo uvrstil v veliki finale?
Pridi in sam odloči zmagovalca s svojimi ploski!

Še nekaj več o ekipah:
Impro Ljubljana
Lublana Je Zelo Notr. Pika. vejca? Drevi so zvoneli Grajski Dongli česar se Impro Pravzaprav Boji. Bojda se Folk Spozna na Zabavo. Canje Sanje Sranje kostanje.

Banda Ferdamana
Divji improvizatirji brez dlake na jeziku izza lepše starni Pohorja, ki prihajajo Ljubljano olajšat za impro pokal. Pazite se el Banditosov!

Sezona 2021/22 se odvija pod skupno temo KONTAKT, tako da stopite v kontakt z nami na gledaliških stolih in sami s sabo, kakor koli že to počnete na samem.

Improvizatorji_ke:
Banda Ferdamana: Tim Andrič, Danijela Brečko, Mojca Frim, Irena Sovič, Patricia Županovič, Blendor Sefaj, Matic Ačko, Vid Lobnik in Svit Podgornik.
Impro Ljubljana: Teodora Švet, Maša Sraka, Tomaž Suhovršnik, Eva Lasič, Veronika Vižintin, Domen Blatnik in Jaka Korošec.

Vstopnina: 8 eur / 5 eur (študenti, dijaki, brezposelni)

Se vidimo v Menzi!

#ImproMetelkova

Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa ponavadi poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO