Impro liga: SNiG vs MALi POK

Kdaj?

Sunday, 20. Mar. 2022

Ob

20:00


V nedeljo nas čaka že druga tekma Impro liga sezone 21/22!
Tokrat bomo spremljali dvoboj zagretih mladih štajercev Mali pok in starih SNiG … no, saj niso zares stari, bolj stari mački Impro lige iz tu pa tam po kokoški.
Takole pa se predstavijo sami:
MALi POK je improvizacijska skupina, ki deluje v okviru Kulturnega društva Pekre-Limbuš. Nastopili so že na raznih odrih, tako po Mariboru, kot tudi drugje po Sloveniji, mnogokrat pa nastopajo tudi na domačem odru v Pekrah. Kljub temu, da je njihov slogan “zmleli jih bomo,” so zelo energična in topla skupina. Njihov slogan velja kot motivacijski govor, priročen tudi za takrat, če gre vse narobe. Poskusite!
SNiG ali na kratko Slovensko Narodno Improvizacijsko Gledališče je skupina navdušenih in izkušenih improvizatorjev, ki radi povedo, da so v Improligi že zmagali, zdaj že davnega 2018. Ekipa je skoraj enaka kot takrat, a nič manj lačna zmag in dobrih prizorov . SNiG je spet tu, Impro liga pazi se!
Obe ekipi sta zelo tekmovalni, zmaga pa lahko le ena! Pridi na predstavo polno smeha in presenečenj ter s svojimi ploski določi zmagovalca!

Sezona 2021/22 se bo odvijala pod skupno temo KONTAKT, tako da stopite v kontakt z nami na gledaliških stolih in sami s sabo, kakor koli že to počnete na samem.

Moderira: Jošt Jesenovec

Luč in zvok: Neva Mandić in Samo Ljubešić

Glasbenik: Rok Zalokar

Improvizatorji in improvizatorke:

SNiG: Urban Kavčič,Tim Kern, Kristjan Kolar, David Kristan, Eva Kern Nanut, Katja Brezovar, Žan Sterle, Jošt Cafuta Maček
MALi POK: Gal Tišler, Lucija Marković, Maja Vita Onič, Alma Adrović, Martina Pfeifer, Luka Šipek

Trajanje: 1 h 30 min

Se vidimo u Menzi!

#ImproMetelkova

Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa ponavadi poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO