Impro liga

Kdaj?

Sunday, 04. Dec. 2022

Ob

20:00


Bliža se tretja tekma nove sezone Impro lige!

Tema letošnje sezone je vreme.

Če ste kdaj imeli izkušnje z vremenom, je to definitivno predstava za vas!

Za vašo zabavo in užitek se bosta pomerili dve ekipi izkušenih improvizatorjev, vi pa boste z dajanjem predlogov služili kot njihova inspiracija! Prav tako bo v vaših rokah tudi izid tekme, saj boste z aplavzom glasovali za ekipo, ki vas bo bolj prepričala! Tokratni boj bosta bili ekipa Snig 1 in ekipa Improholics, ki o sebi radi povejo sledeče:

Snig 1:

Snig 1 je združenje 5 prijateljev, naključnežev in ljubiteljev dobrih for. Če seštejejo leta svojih impro izkušenj, se lahko z lahkoto podajo v penzijo, morda celo v grob. A se ne bodo. Ker je pred njimi epska sezona 2022/23.

Člani ekipe:

Katja Brezovar
Tim Kern
Jošt Jesenovec
Žiga Regina
Urban Kavčič

Improholics:

Smo ravno prav razpršena gruča odvisnikov, ki se na redni bazi preobraža v žvali, rožce, pravljična bitja, včasih pa celo v ljudi. Terapevtsko nastrojeni izživljamo vse svoje donošene in nedonošene alterege. Avtohtona impro skupina, ki uživa na tanki črti med kaosom in redom.

Člani ekipe:

Gregor Treska
Rachida Hsain
Anna Zuykova
Mitja Lovše
Peter Šanović
Tjaša Breznik
Nina Furlan
Olivera Milašinović

Moderira: Jaka Korošec

Tehnicira: Teodora Švet

Glasbena spremljava: Andrej Kos

Vstopnice:

-> študentje, upokojenci, dijaki, brezposelni: 6 €

-> ostali: 8 €

Trajanje: 100 min

————————————

Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa ponavadi poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO