Impro Metelkova IGLU & Alan Pakosz (Pol): Impro večer v angleščini + Ogrevanje z GuaKamole!: Super scena

Kdaj?

Saturday, 26. May. 2018

Ob

19:30


Dvojni impro večer

IGLU & Alan Pakosz (Pol): Impro večer v angleščini
+ Ogrevanje z GuaKamole!: Super scena

Improvizacijsko gledališče Ljubljana – IGLU, ki ga sestavljajo JuÅ¡ Milčinski, Peter Frankl in Vid Sodnik, enkrat mesečno v Menzo pri koritu povabi enega izmed svojih impro prijateljev iz tujine. Gre za mlade, a izredno prodorne improvizatorje iz Evrope in Severne Amerike, ki skupaj z IGLU triom pripravijo unikaten večer v angleščini. Tokrat IGLU gosti enega najbolj smeÅ¡nih evropskih improvizatorjev – Alana Pakosza s Poljske!

Alan prihaja s Krakova in je že 10 let član gledališča KTO in kabaret skupine PUK. Velja za sploh enega prvih improvizatorjev na Poljskem in je ustanovni član skupine AD HOC ter umetniški vodja medarodnega festivala improvizacijskega gledališča ImproFest. Igral in učil je že v ZDA, Veliki Britaniji, na Nizozemskem, Franciji, Nemčiji, Avstraliji in Kanadi. V Sloveniji je že bil v okviru mednarodnega združenja evropskih improvizatorjev Ohana, tokrat pa se bo prvič slovenski javnosti predstavil tudi na odru!

Še preden se na oder zapodijo IGLU in Alan, pa bo za ogrevanje poskrbela skupina učencev Šole gledališke improvizacije IGLU GuaKamole! V formatu Super scena bodo med seboj tekmovali štirje režiserji, ki bodo skupaj z improvizatorskimi kolegi skušali prikazati ganljive, duhovite in neverjetne zgodbe. A, pozor! Le zgodba, ki bo občinstvu najbolj všeč, bo lahko doživela svoj konec!

Prva predstava bo potekala v slovenščini, druga pa v angleščini.

Igra: Juš Milčinski, Peter Frankl, Vid Sodnik, Alan Pakosz ter učenci Šole gledališke improvizacije IGLU
Luč in zvok: Samo Ljubešić
Vstopnina: 5 eur dijaki in študentje / 6 eur ostali za obe predstavi
Produkcija: KD IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu
www.iglutheatre.com