Impro Metelkova IGLU & allerDings (AVT): Impro večer v angleščini + ogrevanje z učenci IGLU impro šole

Kdaj?

Saturday, 22. Dec. 2018

Ob

19:30


Impro Metelkova
IGLU & allerDings (AVT): Impro večer v angleščini
+ ogrevanje z učenci IGLU impro šole
Dvojni impro večer

Improvizacijsko gledališče Ljubljana – IGLU, ki ga sestavljajo JuÅ¡ Milčinski, Peter Frankl in Vid Sodnik, enkrat mesečno v Menzo pri koritu povabi enega izmed svojih impro prijateljev iz tujine. Gre za mlade, a izredno prodorne improvizatorje iz Evrope in Severne Amerike, ki skupaj z IGLU triom pripravijo unikaten večer v angleščini. Tokrat pa bodo fantje na zadnjo predstavo v letu 2018 povabili kar dve gostji – to sta Carine in Janine iz graÅ¡kega gledališča allerDings!

Skupina allerDings že od leta 2013 pristopa k impro gledališču z veliko mero zabave in predanosti. Naredijo prav vse in to na kakršenkoli način! allerDings v Avstroko razvijajo neverjetne zgodbe, polne čustev, vznemirjenja in humorja. Gradijo zgodbe in junake, v katerih s katerimi se lahko poistovetijo tako igralci kot tudi občinstvo! Carine in Janine bosta z Jušem, Petrom in Vidom pripravili unikaten božično-novoletni improvizacijski večer v angleščini!

Še pred tem pa se bodo impro občinstvu prvič predstavili učenci 2. stopnje Šole gledališke improvizacije IGLU. Skupina deluje pod mentorstvom Petra Frankla, na predstavi pa se bodo premierno spopadli z različnimi improvizacijskimi izzivi in vas nedvomno nasmejali!

Prva predstava bo potekala v slovenščini, druga pa v angleščini

Igra: Juš Milčinski, Peter Frankl, Vid Sodnik, allerDings in učenci IGLU impro šole
Glasba: Goran Završnik
Luč in zvok: Samo Ljubešić
Vstopnina: 5 eur dijaki in študentje / 6 eur ostali
Produkcija: KD IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu
www.iglutheatre.com