IMPRO METELKOVA: IGLU & Graham Myers (KAN) + Učenci IGLU impro šole

Kdaj?

Saturday, 12. Dec. 2015

Ob

19:30


Dvojni impro večer:

19.30: IGLU & Graham Myers (KAN): Super Scena (v angleščini!)

21.00: Ogrevanje z učenci IGLU impro šole


Improvizatorji Improvizacijskega gledališča Ljubljana Juš Milčinski, Peter Frankl in Vid Sodnik bodo v decembru kar dvakrat gostili izvrstne kanadske improvizatorje. Prvi se jim bo na odru pridružil eden največjih carjev zahodne obale dežele javorjevega lista – Graham Myers!

Grahama so IGLUjevci spoznali na mednarodnem festivalu v Seattlu in improvizatorska ljubezen se je rodila praktično ob prvem stiku. Odlikuje ga namreč izjemen smisel za humor, nenavadni karakterji in občutek za šov. Nedvomno pa boste impresionirani tudi nad njegovo – za improvizatorja – nenavadno, skoraj bikersko pojavo, ki navzven zgleda robata, a nosi izredno mehko srce. Graham je sicer umetniški vodja Second Storey Theatra iz Port Coquitlama, sodeluje pa tudi z gledališčema Table23 in Vancouver Theatresports League.

Preden se fantje podajo v režiserko-improvizacijski četveroboj, pa bodo svoje znanje zopet pokazali tudi učenci Šole gledališke improvizacije IGLU. Mladi improvizatorji se bodo spopadli z zanimivimi izzivi in vas nedvomno nasmejali do solz!

Igrajo: Vid Sodnik, Peter Frankl, Juš Milčinski, Graham Myers k.g. in učenci Šole gledališke improvizacije IGLU

Povezava: iglutheatre.com

Vstopnina: 5 € dijaki in študentje / 6 € ostali.
Organizacija: IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu.