Impro Metelkova: IGLU in Kory Mathewson (v angleščini!) + ogrevanje z učenci IGLU impro šole

Kdaj?

Saturday, 07. May. 2016

Ob

19:30


Dvojni impro večer

19:30        ogrevanje z učenci IGLU impro šole
21:00        IGLU in Kory Mathewson (v angleščini!)

 

Improvizatorji Improvizacijskega gledališča Ljubljana – JuÅ¡ Milčinski, Peter Frankl in Vid Sodnik enkrat mesečno v Menzo pri koritu povabijo enega izmed svojih impro prijateljev iz tujine. Tokrat v goste prihaja eden najbolj talentiranih kanadskih improvizatorjev Kory Mathewson!

Kory je polihistor čez dan in improvizator ponoči, saj združuje svoje delo s področja kibernetike in umetne inteligence s svetom gledališča. Nastopal je na številnih prestižnih festivalih, kot so: Montreal Improv Festival, Out of Bounds Comedy Festival, Bellingham Improv Festival ter na festivalu Improvaganza, ki ga organizira njegovo matično gledališče Rapid Fire Theatre is Edmontona. Nedvomno vas bo navdušila njegova svetlobna hitrost razmišljanja in grajenje bogatih improvizacijskih svetov!

Še prej pa se bodo predstavili učenci 2. stopnje Šole gledališke improvizacije IGLU z zaključno produkcijo! S pomočjo mentorja Petra Frankla se bodo prvič podali na impro oder in se v kratkih improviziranih prizorih spopadli z različnimi zanimivimi izzivi in vas nedvomno nasmejali!

Prva predstava bo potekala v angleščini, druga pa v slovenščini.

Povezava:
iglutheatre.com

Igrajo: Vid Sodnik, Juš Milčinski, Vid Sodnik, Kory Mathewson k.g. ter učenci impro šole IGLU

Vstopnina: 5 eur dijaki in Å¡tudentje / 6 eur ostali
Organizacija: IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu