IMPRO METELKOVA: IGLU in Ollie Rasini (ITA): Super Scena + Ogrevanje z Improholics, angleška skupina učencev IGLU impro šole (oboje v angleščini!)

Kdaj?

Saturday, 17. Dec. 2016

Ob

19:30


Dvojni impro večer v angleščini

19:30 Ogrevanje z Improholics, angleška skupina učencev IGLU impro šole (oboje v angleščini!)

21:00 IGLU in Ollie Rasini (ITA): Super Scena

Improvizatorji Improvizacijskega gledališča Ljubljana Juš Milčinski, Peter Frankl in Vid Sodnik enkrat mesečno v Menzo pri koritu pripeljejo enega izmed svojih impro prijateljev iz tujine. Gre za mlade, a izredno talentirane tuje performerje, ki skupaj s slovensko trojko pripravijo unikaten impro šov v angleščini.

Tokrat se bo fantom pridružila ena najbolj talentiranih mladih italijanskih improvizatork Ollie Rasini. Ollie, ki je sicer odraščala in študirala v Združenih državah Amerike, dela kot improvizatorka in mentorica v Bologni pod okriljem improvizacijskega gledališča Teatro a Molla ter angleškega gledališča za mlade Teatro delle Due. Odlikujejo jo predvsem izjemno simpatični liki in napeto pripovedovanje zgodb skozi improvizacijo, tokrat pa se bo z Iglujevci zapletla v novoletno režisersko-igralsko tekmovanje, poimenovano Super Scena

Še prej, pa se bodo impro občestvu predstavila še angleška skupina učencev Šole gledališke improvizacije IGLU. Impro veščine pilijo pri mentorici Sari Šoukal, to pa bo njihov tretji javni nastop, ki bo kot rečeno potekal v angleščini, pa tudi malo v ruščini, srbščini, arabščini in francoščini.

Igrajo:
Vid Sodnik, Juš Milčinski, Peter Frankl in Ollie Rasini k.g. ter učenci angleške skupine Šole gledališke improvizacije IGLU
Luč: Samo Ljubešič

Vstopnina: 5 eur dijaki in Å¡tudentje / 6 eur ostali
Organizacija: IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu
www: iglutheatre.com