IMPRO METELKOVA: IGLU in Ollie Rasini (ITA)

Kdaj?

Saturday, 31. Oct. 2015

Ob

19:30


Impro Metelkova

19:30 : Ogrevanje z učenci IGLU impro šole
21:00 : IGLU in Ollie Rasini (ITA): Halloween Tutti Frutti (v angleščini)

—–

Improvizatorji Improvizacijskega gledališča Ljubljana Juš Milčinski, Peter Frankl in Vid Sodnik enkrat mesečno v Menzo pri koritu pripeljejo enega izmed svojih impro prijateljev iz tujine. Gre za mlade, a izredno talentirane tuje performerje, ki skupaj s slovensko trojko pripravijo unikaten impro šov v angleščini.

Tokrat se bo fantom pridružila ena najbolj talentiranih mladih italijanskih improvizatork Ollie Rasini. Ollie, ki je sicer odraščala in študirala v Združenih državah Amerike, dela kot improvizatorka in mentorica v Bologni pod okriljem improvizacijskega gledališča Teatro a Molla ter angleškega gledališča za mlade Teatro delle Due. Odlikujejo jo predvsem izjemno simpatični liki in napeto pripovedovanje zgodb skozi improvizacijo, tokrat pa se bo z Iglujevci zapletla v grozote, ki jih prinaša Noč čarovnic!

Preden pa se IGLUjevci z gostjo spustijo v vaše najhujše nočne more, se bodo impro občestvu predstavili še učenci Šole gledališke improvizacije IGLU. Mladi improvizatorji se bodo spopadli z zanimivimi izzivi in vas nedvomno nasmejali do solz!

Igrajo: Vid Sodnik, Juš Milčinski, Peter Frankl in Ollie Rasini k.g. ter učenci Šole gledališke improvizacije IGLU

Povezava: iglutheatre.com

Vstopnina: 5 eur dijaki in študentje / 6 eur ostali.
Organizacija: IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu.