Impro Metelkova IGLU in Zeno Cavalla (VB): SuperScena + Ogrevanje z učenci IGLU impro šole

Kdaj?

Saturday, 13. May. 2017

Ob

19:30


Dvojni impro večer

Improvizatorji Improvizacijskega gledališča Ljubljana – IGLU JuÅ¡ Milčinski, Peter Frankl in Vid Sodnik enkrat mesečno v Menzo pri koritu pripeljejo enega izmed svojih impro prijateljev iz tujine. Gre za mlade, a izredno talentirane tuje performerje, ki skupaj s slovensko trojko pripravijo impro Å¡ov v angleščini. Tokrat k nam prihaja eden najbolj zanimivih italijanskih improvizatorjev Zeno Cavalla!

Zeno je improvizator iz Padove, ki je svoje impro znanje izpopolnjeval v Rimu, Bruslji, Chicagu in New Yorku. V matičnem gledališču redno igra z mojstri gledaliÅ¡ke improvizacije v predstavi “Parole di troppo”, kamor povabi izjemne tuje improvizatorje, ki skupaj z njim in ob spremljavi čelista pripravijo unikaten impro Å¡ov. V maju bo potoval po Evropi in se ustavil tudi v Ljubljani, kjer se bo skupaj z IGLU fanti podal v igralsko-režiserski vlakec smrti, poimenovan SuperScena!

Še prej pa se bo za ogrevanje občinstva in odra predstavila skupina 3. stopnje IGLU impro šole. Pod vodstvom mentorja Žiga Regine se bodo tokrat spopadli z monologi in orisovanjem prostorov prizorov, iz njih pa bodo izhajale daljše zgodbe in zanimivi zapleti!

Prva predstava bo potekala v slovenščini, druga pa v angleščini.

Igra: Juš Milčinski, Peter Frankl, Vid Sodnik, Zeno Cavalla, Žiga Regina in učenci šole IGLU
Luč in zvok: Samo Ljubešić
Vstopnina: 5 eur dijaki in Å¡tudentje / 6 eur ostali.
Produkcija: KD IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu
www: iglutheatre.com