Impro Metelkova IGLU & Michal Sankot – Medvěd (Češ): Velikonočni odpustki (v angleščini) + Ogrevanje z Impropiflarji, učenci IGLU impro šole (v slovenščini)

Kdaj?

Saturday, 15. Apr. 2017

Ob

19:30


Dvojni impro večer

21.00    IGLU & Michal Sankot – Medvěd (Češ): Velikonočni odpustki (v angleščini)

19.30     Ogrevanje z Impropiflarji, učenci IGLU impro šole (v slovenščini)

Velikonočni čas. Pirhi, hren, šunka in seveda Jezus, ki bo kmalu vstal od mrtvih in se vrnil med nas! Skrajni čas, da spovemo svoje grehe, se pokesamo in prosimo za odpustke. Spovedi resničnih grehov – tako igralcev, kot gledalcev – bodo tokrat inspiracija za improvizirane zgodbe Juša Milčinskega, Petra Frankla in Vida Sodnika ter posebnega gosta Michala Sankota – Medvěda s Češke!

Medvěd je eden najzanimivejših čeških improvizatorjev. Svojo improvizacijsko pot je začel v Pragi leta 2008 v okviru češke impro lige, kasneje je potoval v Lyon, dokler se ni ustalil v Brnu, kjer je od leta 2011 član skupine Bafni. Uživa v minimalistični improvizaciji, prizorih, ki ganijo občinstvo, in igrivih trenutkih. Vsekakor od njega pričakujemo številne šokantne spovedi, saj prihaja iz tretje najbolj ateistične države na svetu!

Pred Velikonočnimi odpustki pa vas bodo ogreli Impropiflarji, učenci IGLU impro šole, ki delujejo pod vodstvom Vida Sodnika. Spopadli se bodo s še enim spovednim formatom – Armandom, kjer bodo inspiracijo iskali v monologih z resničnimi zgodbami!

Prva predstava bo potekala v slovenščini, druga pa v angleščini.

Igra: Juš Milčinski, Peter Frankl, Vid Sodnik, Michal Sankot in učenci IGLU impro šole
Luč in zvok: Samo Ljubešić
Vstopnina: 5 eur dijaki in študentje / 6 eur ostali.
Produkcija: KD IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu
www: iglutheatre.com