Impro Metelkova IGLU predstavlja impro tekmovanje Maestroâ„¢

Kdaj?

Wednesday, 24. Apr. 2019

Ob

20:00


Impro Metelkova
IGLU predstavlja impro tekmovanje Maestroâ„¢
Odpuljen spopad za impro prestol

V Menzo pri koritu prihaja najbolj odpuljeno gledaliÅ¡ko tekmovanje v Sloveniji – Maestroâ„¢! Gre za licenčni format improvizacijskega tekmovanja, ki že vrsto let zabava gledaliÅ¡ke dvorane po celem svetu. V večeru, polnem spontanih vzponov in padcev, se bo trinajst odličnih improvizatorjev pod skrbno taktirko režiserke potegovalo za naslov najboljÅ¡ega improvizatorja ali improvizatorke večera. Igralci bodo po predlogih občinstva ustvarjali odpuljene prizore in zanimive zaplete, ki vas bodo držali na robu vaÅ¡ih sedežev.

Skozi zgodbe, ki vas bodo nasmejale do solz, vas ganile do srca in enostavne očarale, pa se bodo borili tudi za vaÅ¡o naklonjenost in točke – krog za krogom boste namreč odločali, kateri izmed improvizatorjev bo preživel in kateri odpadel. Na koncu preživi le en in edini – Maestro!

V spopad se tokrat podajajo: branilec naslova Peter Frankl, Rok Bohinc, Petra Ajdovec, Juš Milčinski, Rahela Klopčič, Iza Ogris, Jan Hrušovar, Žiga Regina in drugi
Moderatorka: Sara Šoukal
Režiser: Vid Sodnik
Glasba: Goran Završnik
Luč in zvok: Samo Ljubešić

Vstopnina:
 5 eur dijaki in študentje / 6 eur ostali
Produkcija: KD IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu
Soorganizatorji: Impro liga in DruÅ¡tvo IMPRO, SNiG – Slovensko narodno impro gledališče, BIZON – Bratstvo improvizacije in zabave onkraj naroda, ImproÅ ke, Lastniki humorja in KUD Kiks.
www.iglutheatre.com