Impro Metelkova: IGLU predstavlja impro tekmovanje Maestro™ Odpuljen spopad za impro prestol

Kdaj?

Wednesday, 10. Oct. 2018

Ob

20:00


Impro Metelkova:
IGLU predstavlja impro tekmovanje Maestro™
Odpuljen spopad za impro prestol

V Menzo pri koritu prihaja najbolj odpuljeno gledališko tekmovanje v Sloveniji – Maestro™. Gre za icenčni format improvizacijskega tekmovanja, ki že vrsto let zabava gledališke dvorane po celem svetu. V večeru, polnem spontanih vzponov in padcev, se bo trinajst odličnih improvizatorjev pod skrbno taktirko režiserja potegovalo za naslov najboljšega improvizatorja ali improvizatorke večera. Igralci bodo po predlogih občinstva ustvarjali odpuljene prizore in zanimive zaplete, ki vas bodo držali na robu vaših sedežev.

Skozi zgodbe, ki vas bodo nasmejale do solz, vas ganile do srca in enostavne očarale, pa se bodo borili tudi za vašo naklonjenost in točke – krog za krogom boste namreč odločali, kateri izmed improvizatorjev bo preživel in kateri odpadel. Na koncu preživi le en in edini – Maestro!

V spopad se tokrat podajajo: branilka naslova Sara Šoukal, Juš Milčinski, Petra Ajdovec, Maja Trampuš, Jan Hrušovar, Peter Frankl, Tanja Matijašević in drugi
Moderator: Žiga Regina
Režiser: Vid Sodnik
Glasba: Goran Završnik
Luč in zvok: Samo Ljubešić

Vstopnina:
 5 eur dijaki in študentje / 6 eur ostali
Produkcija: KD IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu
Soorganizatorji: Impro liga in Impro društvo, SNiG – Slovensko narodno impro gledališče, ImproŠke, Lastniki humorja in KUD Kiks.
www.iglutheatre.com