Impro Metelkova: IGLU Stoli v živo! + ogrevanje z učenci IGLU impro šole

Kdaj?

Saturday, 12. Jun. 2021

Ob

19:30


sobota, 12. junija 2021, ob 19.30 in 21.00
Impro Metelkova
IGLU: Stoli v živo!
+ ogrevanje z učenci IGLU impro šole

Dvojni impro večer – zaključek sezone

IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana – Vid Sodnik, Peter Frankl in Juš Milčinski – so veseli, da bodo sezono 2020/21, ki je sicer večinoma potekala po spletu, lahko zaključili pred živim občinstvom! Poigrali se bodo s svojo mednarodno improvizacijsko uspešnico Stoli. Predstava navdih išče v pozicijski ureditvi igralnega prostora. Ritem in vsebino serije nepovezanih prizorov namreč narekuje razporeditev stolov, kock in ostalega odrskega pohištva. Ob vsaki zatemnitvi improvizatorji opravijo premike posameznih odrskih elementov, njihova nova razporeditev pa postavi temelje naslednji improvizirani zgodbi.

Še pred tem pa bodo oder ogreli tečajniki in tečajnice IGLU impro šole. Skupina, ki že leto in pol deluje pod mentorstvom Juša Milčinskega, bo sploh prvič skupaj stopila na oder in se spopadla z zabavnimi improvizacijskimi izzivi!

Igra: Juš Milčinski, Peter Frankl, Vid Sodnik ter učenci Šole gledališke improvizacije IGLU
Koncept: Vid Sodnik in Gerald Weber
Glasba: Luka Seliškar
Luč in zvok: Samo Ljubešić

Vstopnina:
 6 eur dijaki in študentje / 8 eur ostali
Predstave v Menzi pri koritu so izvedene z upoštevanjem navodil in priporočil s strani NIJZ, število gledalcev je omejeno na 50. Udeležba na predstavi je po vladnem odloku mogoča le ob izpolnitvi enega od pogojev PCT: dokazilo o negativnem testu (ki ne sme biti starejši od 48 ur), dokazilo o cepljenju proti Covid-19 ali dokazilo o prebolelosti Covid-19. Dokazil ne potrebujejo mlajši od 18 let, ki se dogodkov udeležijo z ožjimi družinskimi člani ali skrbniki. Za izpolnjevanje zahtevanih pogojev PCT je odgovoren obiskovalec sam. Ob vstopu v dvorano je obvezno nošenje zaštičnih mask.

Produkcija: KD IGLU  – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu
www.iglutheatre.com