Impro METELKOVA predstavlja dvojni impro večer: Novopečenci: Armando + IGLU: π

Kdaj?

Saturday, 14. Mar. 2015

Ob

19:30


Druga marčevska sobota bo v Menzi pri koritu v znamenju dvojnega improvizacijskega večera. Najprej se bodo ob 19.30 predstavili učenci Šole improvizacijskega gledališča IGLU Novopečenci s predstavo Armando, ob 21.00 pa bodo improviziatorji Improvizacijskega gledališča Ljubljana – IGLU uprizorili še ciklični impro celovečerec Pi.

Novopečenci: Armando
Armando je format gledališke predstave poimenovan po znanem impro učitelju in igralcu Armandu Diazu iz Chicaga. Novopečenci se bodo tokrat lotili monologov in resničnih zgodb iz njihovega življenja, ki bodo inspiracija za raznolike prizore. Tako boste videli prepletanje fikcije z realnostjo in nedvomno vas bodo mladi improvizatorji zopet nasmejali.

IGLU: π
Improvizatorji IGLU-ja Juš Milčinski, Peter Frank in Vid Sodnik se bodo na svetovni dan števila π poklonili cikličnosti. Izhajali bodo namreč iz osnovnega prizora dveh, morda treh karakterjev, ki se srečajo ob pomembnem času na ravno pravem kraju. A kako so prišli do tja? Vse to nam bodo razkrile zgodbe junakov, ki se bodo hočeš nočeš morali vedno znova krožno vračati k osnovnemu prizoru, da bodo lažje razumeli svojo usodo.

Povezava:
iglutheatre.com

 ————–

Vstopnina: 5 € za obe predstavi večera.
Organizacija: KD Improvizacijsko gledališče Ljubljana – IGLU in Menza pri koritu.