IMPRO METELKOVA: Velika otvoritev sezone IGLU + The Fappers

Kdaj?

Saturday, 03. Sep. 2016

Ob

21:00


VELIKA OTVORITEV IMPRO SEZONE 2016/17
Improvizacijsko gledališče Ljubljana – IGLU + The Fappers
(predstava + koncert)

Pred vrati je nova sezona improvizacijskih predstav v Menzi pri koritu! IGLUjevci – Peter Frankl, Vid Sodnik in JuÅ¡ Milčinski bodo z gosti in učenci IGLU impro Å¡ole zopet polnili vaÅ¡e improvizacije in zabave željne želodčke! Enkrat mesečno v angleščini in enkrat do dvakrat mesečno v slovenščini!

Velika otvoritev pa bo v znamenju fuzije improvizacijskega gledališča in glasbe – IGLUjevcem se bodo namreč na odru pridružili muzikalični prijatelji The Fappers! JuÅ¡ Å oltes, Grega Volk, Matija Kuzman, Peter KogovÅ¡ek in Dan Pikalo bodo najprej poskrbeli za glasbeno ozadje improvizacijskega kolaža IGLUjevcev, nato pa Å¡e za koncertni žur!

O Improvizacijskem gledališču Ljubljana – IGLU:
IGLU so Peter, Vid in JuÅ¡, ki so združili moči v raznoliko performersko zasedbo z željo po profesionalnem delu na področju gledaliÅ¡ke improvizacije. Kljub mladosti gre za izkuÅ¡ene igralce, ki redno nastopajo doma in v tujini – nastopili so že na Nizozemskem, HrvaÅ¡kem, ÄŒeÅ¡kem, Poljskem, v Franciji, Å vici, Belgiji, Italiji, Avstriji ter po več mestih v Kanadi in ZDA, najraje pa Å¡e vedno nastopajo v Menzi pri koritu na Metelkovi.
www.iglutheatre.com

O The Fappers:
The Fappers je zimzelena glasbena skupina, ki igra poskočne pesmi. Njihovo poslanstvo je poleg uživanja v glasbi, predvsem širjenje dobre volje. Pet mladiničev se s svojo glasbo žanrsko ne opredeljuje, poslušalci pa za njih pravijo, da so hkrati prisrčni in udarni.
www.facebook.com/fappersforever/

Vljudno vabljeni!

Igrajo: Peter Frankl, Vid Sodnik in Juš Milčinski
Glasba: The Fappers
Luč in ton: Samo Ljubešić

Vstopnina predstava + koncert: 5 eur – Å¡tudentje in dijaki / 7 eur ostali
Vstopnina samo koncert (od ca. 23.00 naprej): 3 eur

Organizacija: KD IGLU in Menza pri koritu