Impro Metelkova: IGLU + Shawn Kinley (KAN): Impro večer v angleščini+ Ogrevanje s skupino Happy, Healthy, Hairy, učenci IGLU impro šole

Kdaj?

Saturday, 12. Oct. 2019

Ob

19:30


Impro Metelkova
IGLU + Shawn Kinley (KAN): Impro večer v angleščini
+ Ogrevanje s skupino Happy, Healthy, Hairy, učenci IGLU impro šole

Dvojni impro večer

IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana enkrat mesečno v Menzo pri koritu povabi enega izmed svojih Å¡tevilnih impro prijateljev iz tujine in z njimi pripravi unikaten večer v angleščini. Tokrat bo z njimi zastopil eden najbolj zaželenih improvizatorjev na svetu – eden in edini Shawn Kinley!

Shawna bodo Vid Sodnik, Peter Frankl in Juš Milčinski v Slovenijo povabili že petič, saj z njim vedno ustvarijo izvrstno impro predstavo in se tudi veliko naučijo. Shawn poučuje improvizacijo že 35 let, učil pa je že v 53-ih državah sveta! Pravi, da je poučeval ljudi v državnih gledališčih, improvizacijskih kolektivih, na univerzah, poučeval je v podjetjih, laboratorijih in tudi v kakšnem skednju. Njegova filozofija je, da je improvizacija pravzaprav naša prva veščina, le spomniti se moramo, da smo vsi rojeni improvizatorji.

Septembra 2020 bo odprl lastno šolo improvizacije (več na: www.theimprovisationschool.com), kjer bo učence popeljal globlje v vode improvizacije, giba in maske. Veseli smo, da se bo med letošnjo turnejo, preden se za nekaj časa poučevanju posveti v domačem Calgaryju, ustavil tudi pri nas!

Še prej pa bodo za ogrevanje poskrbeli člani skupine Happy, Healthy, Hairy. Gre za zelo zagret kolektiv učencev Šole gledališke improvizacije IGLU, ki skupaj sodelujejo že 5. semester. Pod vodstvom mentorja Vida Sodnika vam bodo prikazali zanimive zgodbe in odštekane karakterje!

Prva predstava bo potekala v slovenščini, druga pa v angleščini

Igra: Juš Milčinski, Peter Frankl, Vid Sodnik, Shawn Kinley k.g. ter učenci IGLU impro šole
Glasba: Rok Zalokar
Luč in zvok: Samo Ljubešić

Vstopnina: 6 eur dijaki in študentje / 8 eur ostali
Produkcija: KD IGLU  – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu
www.iglutheatre.com