Impro Metelkova IGLU: Volilni molk & Ogrevanje s skupino Tete iz ospredja + koncert skupine URAR (Pula)

Kdaj?

Saturday, 02. Jun. 2018

Ob

19:30


V soboto 2.6.’18 se bo v Menzi premierno predstavila glasbena skupina Urar iz Pule. Vodi je Dejan Gotal predvsem znan kot bobnar skupin KUD Idijoti in Fak of bolan.

Pred koncertom bosta dve predstavi nam znanega improvizacijskega gledališča IGLU. Prvi bodo nastopili učenci improgledališča, drugo pa IGLU-jevci z glasbeno spremljavo Puljske skupine Urar. Glasbena skupina se bo s tovrstnim izzivom, sprotne improvizacije glasbene podlage igri, soočila prvič. Gotovo bo pestro, zanimivo in zabavno – kot vedno!
19:30: Iglu učenci.
21:00: Iglu + Urar
23:30: Urar
Vstopnina: 5 eur dijaki in študentje / 6 eur ostali za obe predstavi in koncert
Vstopnina samo za koncert: 4 eur

Urar je Pulski trio, glasbena poslastica, novost na istrski in hrvaški glasbeni sceni. Drugačen in edinstven trio, od leta 2016, z mešanjem različnih glasbenih stilov in svojo karizmo ter preprostostjo dopolnjuje in zapolnjuje prostor v alternativni glasbeni sceni.
postava:
Emil Rojnić – bobni
Aida Dražić – bariton, saksofon
Dejan Gotal - kitara, vokal

 


 

544903_232399066915224_2033978693_n

ob 19.30 in 21.00

Impro Metelkova
IGLU: Volilni molk + glasbena podpora: Urar (HRV)
& Ogrevanje s skupino Tete iz ospredja
Dvojni impro večer

Prva junija sobota bo v Menzi pri koritu v znamenju predstave Volilni molk v izvedbi Improvizacijskega gledališča Ljubljana – IGLU. JuÅ¡ Milčinski, Peter Frankl in Vid Sodnik se bodo tokrat lotili vzporednih vesolij, ki se bodo vzpostavila po parlamentarnih volitvah 2018. Politiki namreč marsikaj obljubljajo, a težko si je predstavljati, kako se strankarski programi lahko prevedejo v praktično realnost. Prav zato vam bodo IGLUjevci predstavili vzporedne zgodbe, nastale iz istega izhodišča, na katere bo vplivala izbira realne slovenske stranke. Kako bo, če na volitvah zmagajo SMC, SDS, N.SI, LMÅ , Levica ali celo Primc? Vse to boste izvedeli v predstavi Volilni molk.

IGLU bo tokrat družbo na odru delala hrvaška skupina Urar.

Še pred predstavo Volilni molk pa vas bo zabavala skupina Tete iz ospredja, kolektiv učencev Šole gledališke improvizacije IGLU, ki deluje pod vodstvom mentorja Žiga Regine. Mladi improvizatorji se bodo spopadli s formatom Armando, kjer se bodo improvizacijski prizori prepletali z resničnimi monologi!

Vljudno vabljeni!

Igrajo: Vid Sodnik, Juš Milčinski, Peter Frankl, Žiga Regina ter učenci IGLU impro šole
Glasba: Urar
Luč in zvok: Samo Ljubešič
Vstopnina: 5 eur dijaki in študentje / 6 eur ostali za obe predstavi in koncert
Vstopnina samo za koncert: 4 eur
Produkcija: KD IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu
www.iglutheatre.com