KOÄŒEVJE V LUBLAN’: Barb Wire Dolls (Grčija) + Septic Order + Primož Turk in Skrajneži

Kdaj?

Tuesday, 04. Oct. 2016

Ob

21:00


Kočevje u Lublan je tradicionalen dogodek, ki ga pripravlja Klub Kočevksih Študentov. Namen dogodka je predstavitev kočevskih bandov v prestolnici in druženje kočevskih (večnih) študentov.

Poleg Barb Wire Dolls bodo nastopili Septic Order in Primož Turk s Skrajneži, tudi presenečenje bo.

Barb Wire Dolls so svoje ime dodobra utrdili z odbitimi koncerti in še boljšo glasbo, kar je privedlo do podpisa pogodbe z Lemmyjevo založbo Motörhead Music, pri kateri so v letošnjem letu izdali svež album Desperate.

Bend, ki se je raztrgaval na več kot 700 odrih kot so Riot Fest, Rebellion, Wacken Open Air in je mešal glave pred nastopi NOFX, Descendents, Sonic Youth, UK Subs, Dead Kennedys, Motorhead, Black Flag in mnogih drugih, bo na letošnjem Kočevje u Lublan nove in starejše materiale v posluh ponudil v sodelovanju s kočevskimi glasbeniki.

 

Facebook: https://www.facebook.com/barbwiredolls

Glasbena skupina Septic Order, je pričela z delovanjem v zadnjem tednu novembra 2014 na Marofu v Kočevju.  So še zelo mlad bend, z obilo želje, zagona in prostora za nadaljni napredek.

Facebook: https://www.facebook.com/Septic-Order-563225163773551/


Primož Turk je kantavtor, doma iz Kočevja. Njegove pesmi so predvsem naravovarstvene, družbokritične, ljubezenske in nasploh življenjske.  Pesmi so zaigrane v country – blues stilu s kančkom etno priokusa. Primož na koncertih glasbo izvaja s spremljevalnim bendom Skrajneži.

 Facebook: https://www.facebook.com/PrimozTurkSkrajnezi/?fref=ts

Vstopnina:  Za vse člane KLUKŠ-a, ki bodo na dogodek prinesli ORIGINALNO potrdilo o vpisu, je VSTOP PROST! Za vse ostale dušne člane bo vstopnica znašala 5€.

Organizacija:  Klub Kočevksih Študentov in Menza pri koritu.