Maestro™

Kdaj?

Wednesday, 06. Apr. 2022

Ob

20:00


Gledališče IGLU – IGLU Theatre v sodelovanju z Menzo pri koritu, Impro ligo ter Impro društvom, ImproŠkami, SNiG – Slovenskim narodnim impro gledališčem, Lastniki humorja, KUDom Kiks in Bando Ferdamano predstavlja Otvoritveni Maestro™!

Po lanskem juniju bo to šele prvi Maestro™ v živo! Končno se nam je uspelo otresti spleta in zdaj boste zgodbe, ki vas bodo nasmejale in ganile do srca, lahko spremljali v 3D tehniki! V boj za prestižno krono se bo podalo 10 improvizatorjev_k, več zabave, ganljivosti in aplavzov pomeni več točk. Največ točk pa prinese titulo Maestro!

Igrajo: Gašper Stojc, Nina Grčar, Žan Sterle, Petra Ajdovec, Peter Frankl, Rok Bohinc, Olivija Grafenauer, Tim Andrić in Jan Hrušovar
Moderator: Juš Milčinski
Režiser: Vid Sodnik
Glasba: Urh Mlakar
Luč in zvok: Samo Ljubešić

Vstopnina: 6 eur dijaki in študentje / 8 eur ostali
Predstave v Menzi pri koritu so izvedene z upoštevanjem aktualnih navodil in higienskih priporočil s strani NIJZ, število gledalcev je omejeno glede na kapaciteto dvorane. Obiskovalce prosimo, da na predstavi od vstopa naprej nosijo maske.

Produkcija: KD IGLU  – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu
Soorganizacija: Impro liga in Društvo IMPRO, ImproŠke, SNIG – Slovensko narodno impro gledališče, Lastniki humorja, KUD Kiks in Banda Ferdamana
Več: www.iglutheatre.com