MALAMOR

Kdaj?

Thursday, 21. Dec. 2017

Ob

21:30


Decembra, na četrtek 21. se bodo Malamor spet pojavili na odru Menze. Zadnji nastop je pritegnil presenetljiv (glede na komorni slog) krog občinstva. Energija obstaja in spreminja oblike. Čutenje le te nas popelje v druge kraje. Malamor bodo to pokazali.


Skupina MALAMOR (v španščini: temna plat ljubezni) je nastala leta 2014 v Ljubljani. Malamor se nahajajo na razpotju kabareja, latina, swinga, soula, rockabillyja, pa vse do psihadelije in garažnega punka. Sami svoj žanr kratko in jedrnato poimenujejo postglam retromex soul-punk.

Leta 2016 je skupina izdala prvenec Viva la libertad! in se z njo podala na turnejo preko luže, v Mehiko. Z Daisy je bend še izdatneje začinil svojo ostrino. Zvok Malamor reže kot mačeta Ume Thurman v filmu Kill Bill in grmi kot avtomobil Kurta Russella v filmu Death Proof. Da, glasba Malamor je glasba za ljubitelje Quentina Tarantina in njegovih intenzivnih, čudaških, sprevrženih filmskih izbruhov. Je glasba, ob kateri tequila teče hitreje. Glasba ob kateri se golta habanero.

O ALBUMU DAISY:
Album Daisy je nov izdelek peterice, ki jo ob avtorici pesmi in vokalistki Sanaa Taha sestavljajo prekaljeni glasbeniki Luka Ropret (kitara), Jaka Hawlina (trobenta), Peter Baroš (klaviature) in Blaž Celarec (bobni). Tako kot pri prvencu Viva la Libertad! (2016), je k zvočni podobi albuma prispeval
legendarni Milan Cimfe iz praškega Sono Records, ki je v tem studiu sodeloval s številnimi glasbeniki svetovnega formata, tudi z Davidom Bowiejem.


OTRA PRIMAVERA – PRVI SINGEL Z DAISY:

Facebook page:
https://www.facebook.com/Malamor-1517658605156183/


 

Vstopnina: 4€.