Message of love

Kdaj?

Friday, 31. Jan. 2020

Ob

22:00


Love, love, love. Ljubezen je povsod. Na mobilnikih, na internetu, plakatih, reklamah, televiziji, nasmehi in objemanja. Prijaznost in ljubkovanje. Med nami in okrog nas. Srčki za darila in prsti v obliki srca. What is love je pogosto vprašanje. Ker ni pravega odgovora, to vprašanje lahko postavljamo v neskončnost. Zaradi tega se beseda ljubezen tudi uporablja v nedogled.

Kaj ima pa ima s tem ljubezen? Kaj ona pravi? Ali sploh obstaja? Ljubezen, prava ljubezen. Ali jo lahko otipamo, začutimo? Verjetno da. Nekje daleč od nas in daleč od vseh teh reklam, plakatov, oglasov in Trženja. Visoko nad nami, v daljavi, komaj vidna. Neskončno daleč, a dosegljiva vsem, do meja naših oči.

Pod neusmiljenim pritiskom vsakdanjih obveznosti hitimo v naglici in pozabljamo nase. Sporočilo pravi, da obstaja tudi ljubezen. Ustavimo se vsaj za hip.

V petek bodo v Menzi nastopili Message Of Love – člani udarne blues rock skupine Prismojeni profesorji bluesa in Bor Zakonjšek v ekspresivnem in eksplozivnem power – groove triu. Psyhadelic rock, funk.

Julijan Erič – Kitara, Vokal
Miha Ribarič – bas
Bor Zakonjšek – bobni

Vstopnina: 5€.