Monokomedija Zapornik št. 3. 2. 3.

Kdaj?

Thursday, 26. Mar. 2015

Ob

21:00


Vabljeni na duhovito gledališko predstavo z Domnom Valičem.

V koprodukciji z Valič Teatrom je nastala monokomedija Zapornik št. 3.2.3., v kateri igra Domen Valič, režijo in tekst je prispeval Matej Mijatović, dramaturgijo Nina Šorak.

Kratka vsebina:
Monokomedija Zapornik št. 3.2.3. predstavi Alojzija Šušteršiča (igra Domen Valič), neprilagojenega posameznika, ki za družbo ne mara dosti in ta za njega še manj, kako si življenje zrežira po svoji volji.
Pripoved duhovito pelje čez otroštvo, najstniška leta in rano mladost, v kateri je deško dvorišče zamenjal s socialnimi uradi, diskoteke in teenajgersko zabavo pa z zaporom.
Tako izoblikuje svojstven čut za pravičnost, ki po potrebi upravičuje sredstva in življenski moto ‘Mene, ne bo noben jebal’, s katerim se prebija in jadra čez vse mogoče in nemogoče avanture.

Domen Valič je stalni član igralskega ansambla MGL, sodeluje tudi z Mini teatrom in Lutkovnim gledališčem. Za vlogo v igri Boksarsko srce je prejel nagrado za najboljšo moško vlogo ‘zlata paličica’. Uveljavil se je tudi na tv ekranih, kot voditelj oddaj in igralec v filmih in tv nanizankah.

Matej Mijatović je glasbenik in vodja skupine Radio Mondo, ki so jo v zadnjem letu sprejeli na tri največje glasbene festivale v Sloveniji (Festival Slovenskega šansona, Melodije Morja in Sonca, festival Slovenske popevke). Piše in ustvarja tudi za druge glasbene izvajalce.

Povezavi:
www.zapornik323.wix.com/zapornik323
https://www.facebook.com/pages/Zapornik-št-323/484409321681467?ref=hl

Foto: Urška Boljkovac

————-

Vstopnina: 5 €.
Organizacija: Menza pri koritu.