Petdeseteroboj – impro spopad Radia Å tudent

Kdaj?

Sunday, 07. Apr. 2019

Ob

19:00


Improvizacijski ekipi prekaljenih starcev in vzhičenih mladcev se bosta ob ubeležitvi 50. obletnice delovanja Radia Študent spopadli v Petdeseteroboju. Svetovni spopad generacij se bo pričel 7. 4. 2019 ob 19.00 v Menzi pri koritu. Vabljeni!

Kaj se zgodi, če se v prizoru pojavi pošast, ki živi za devetimi gorami in pravi: »A pi***, kje js žvim?« In kako se vse spremeni, ko se iz kleti preselimo v nadnebno 7. nadstropje? Morda sledi celo 89.3 odrskega poljuba?

Preigravanje, grljenje in predvsem merjenje mišične mase ter zvočne stene bosta v odrski maniri predstavili na novo ustanovljena ekipa trenutnih sodelavcev RŠ in že davno delujoči prvaki, znani kar pod imenom Radio Študent. Originalna ekipa je na svojem premiernem nastopu ob 25. obletnici RŠ (1994) pred očmi takratnega predsednika Milana Kučana suvereno premagala gledališče Ane Monro. Od takrat naprej se je aktivno spopadala in večkrat nastopila v finalnem dvoboju Impro lige. Člani:

Andrej Bergant
Boštjan Napotnik
Boštjan Vrečar
Davorin Smodiš
Iztok Polanc
Mojca Å irok
Srečko Meh
Tomo Kocar

Ekipa mladcev je bila ustanovljena tik pred zdajci v letu 2019 in je ravnokar začela z gradnjo svojega časovnega spomenika. Člani:

Andrej Pervanje
Benjamin Jeram
David ÄŒeh
Jaka Korošec
Lovro Voglar
Miha Verk
Patrik Hlebanja
Pia Nikolič
Špela Setničar
Zala Simcic

Za glasbeno spremljavo in zvočno sliko bo skrbel Luka Seliškar.
Moderatorja: Juš Šoltes, Peter Kuntarič
impro liga, hvala za fotografije, inspiracijo in leta impro bojevanja.