PUNK & Dober deu: koncert skupin Diareja Eksploziv, The ferminants, Wasted time

Kdaj?

Friday, 21. Dec. 2018

Ob

21:00


Dragi zbrani,

prihaja december, čas nakupov in daril, vse kar smo želel si prejÅ¡nja leta smo dobil… Odločili smo se, da letos damo kej nazaj ljudem, ki rabijo bolj kot mi. Tako se je rodila ideja dobrodelnega koncerta Punk & dober deu.

VES keš zbran na koncertu bomo dal štirim nadobudnim mladim zdravnikom in zdravstvenemu tehniku, ki bodo naslednje leto šli pomagat v Nangomo v Zambijo. Kot je že v navadi, rajali bomo v vsem dragi Menzi pri koritu na Metelkovi.
Pridte pogledat Predbožični pank koncert pt.2 Dobrodelni edišn.

Humanitarno-medicinska odprava Nangoma 2019:

V mesto Nangoma v Zambiji se pod okriljem Sekcije za tropsko in potovalno medicino Medicinske fakultete v Ljubljani na humanitarno-medicinsko odpravo odpravljamo skupina treh bodočih zdravnic, zdravnice pripravnice in zdravstvenega tehnika. V misjonski bolnišnici bomo od julija do septembra 2019, kjer bomo po svojih najboljših močeh pomagali lokalnim prebivalcem.

V podporo bodo nastopali:

The ferminants:

The ferminants je 4 članska punkrock skupina iz Vipavske doline (Šempas), ki se je prvič pokazala leta 2012 na Humu v Goriških brdih kot predskupina briškim Pigs parlament. Sledila so leta kadrovskih sprememb, vendar ideologija in glasba je ostala ista (hitra, surova in družbenokritična). Zdajšnja zasedba je začela z ustvarjanjem aprila 2017.
V Avgustu 2018 so izdali EP, s katerim so predstavili svoje 4 komade in v septembru posneli še DIY videospot. Združuje jih potreba po uživanju danega trenutka, druženju in koncertih.

https://www.facebook.com/theferminants/

Diareja Eksploziv:

Diareja Eksploziv je polna WC školjka presenečenj za vse, ki jim življenje pomeni več od slepega nasedanja masovnim medijem in lažnivim populistom. Mlada zasedba, ki je svoj značilen zvok oblikovala že v prvih kahlicah, aktivno sodeluje od leta 2012. Kaotični, hiperaktivni in z znanostjo obsedeni trio svoj gnev, travme in telesne tekočine izloča preko pank sfinktrov, ki energijo črpajo pri oldskul bendih. Iz zaledja ljubljanskih hribov je Diareja Eksploziv najprej pritekla v klube naše prestolnice, v zadnjem letu pa je vojno proti apatiji razširila po Sloveniji. Je tisto, kar iščejo vaša ušesa, ko ne znate izraziti, kaj vas resnično muči.

https://www.facebook.com/DiarejaEksploziv/

Wasted time:

Smo Tržiški skatepunk trio Wasted Time, ki žge po odrih že od leta 2012. Sestavljamo ga Matej (vokal, kitara), Luka (bas) in Tilen (bobni).

https://www.facebook.com/wastedtimeslo/


 

Dobrodelna donacija: 5€