Retches + Kozmične vrane in sraka

Kdaj?

Friday, 19. Apr. 2024

Ob

21:30


Trio Punk HC/Garage, ki se je sam produciral v Padovi, je nastal med poletjem 2007, ustanovili so ga Mattia (kitara in vokal), Alessio (bobni in vokal) in Mauro (bas in vokal). Med letoma 2007 in 2014 je Retches produciral dva albuma, “Retches” (2010) in “Sex With Death” (2012), v katerih prevladuje prepričljiv in zelo agresiven HC punk. Leta 2013 z odhodom basista Maura se začne obdobje eksperimentiranja samo s kitaro/vokalom in bobni, kulminira s produkcijo tretjega albuma z naslovom “Pay Your Price” leta 2014.

Jeseni 2016 se jim je pridružil novi basist Filippo in prinesel nove zvočne ideje. Leta 2018 so Retches izdali svoj četrti album Blood Thirst. Filippo je skupino zapustil konec leta 2021 in Retches so nadaljevali svojo dejavnost kot power duo. Januarja 2023 se je skupini kot basist pridružil Daniele. Po obdobju vaj in studijskega dela so se odločili, da znova skočijo na oder z novimi komadi in novo energijo. Zdaj Retches snemajo svoj peti album in nove pesmi igrajo v živo.

Člani iz skupin Prismojeni Profesorji Bluesa in Bad Notion v sodelovanju predstavljamo blues/rock/funk večere povsod, koder smo dobrodošli. Pričakujete lahko slastno mešanico legendarnih pesmi in dolgoletnih prijateljev ki vam bomo z veliko improvizacije obarvali večer!
Tokrat bomo z vami Kozmične Vrane in sraka:

Julijan Erič: vokal, kitara
Borut Rampih: bobni
Aleš Uhan: klaviature
Miha Ribarič: bas

Vstopnina: 10€