rock n roll požrtija #2: SCHOOL’S OUT party (TOMCAT, PYROXENE, FUCK THE 5TH)

Kdaj?

Friday, 23. Jun. 2017

Ob

21:15


Šolsko leto se končuje in sezona za žur se uradno začne v Menzi!

TOMCAT:

Tomcat je hard rock skupina, ki prihaja iz Ljubljane. Trenutna zasedba se je formirala januarja 2015, pravkar pa so izdali nov album z naslovom Something’s coming on wrong. Zvok Tomcat je razburljiva meÅ¡anica klasičnega hard rocka in težkega metala, začinjena z elementi grundga, funka in bluesa.

 

FACEBOOK

 

PYROXENE:

Vrata so odtrgana z ležajev od poželenja deklic, ko se fantje pojavijo na odru. Težkometalni ritmi in izmaličeni rifi odmevajo po več dni, koder se ognjenorojeni fantje odločijo poprijeti za inÅ¡trumente. Vsestranski lepotci imajo obÅ¡iren repertoar, ki zaobjema vse od bluesa do metala. Združujejo najboljÅ¡e iz vseh časov rock’n’rolla. Razvrat in razdejanje sta zagotovljena, poleg kakÅ¡nih počenih bobenčkov in nostalgičnih utrinkov. Vonj po ledru in preÅ¡vicani kovini na odru! Nihče ni varen, nihče noče biti!
Smrt in razdejanje!

 

FACEBOOK /  BANDCAMP

 

FUCK THE 5TH:

Zamisli si dan, ko imaÅ¡ vsega dovolj, napakiraÅ¡ torbo s pločevinko tune, pivom in Å¡katlico cigaret in se odpraviÅ¡ na pot z motom “taking a ride, and leaving everything bad behind”. Fuck The 5th so tukaj, da potujejo z vami!

Fuck The 5th je glasna, štiričlanska zasedba, z mešanico trdih, težkih, melodičnih in sladkih melodij. Domač jim je alternativni rock, grunge, indie in ščepec popa.

 

FACEBOOK


 

Organizacija: Menza pri koritu.
Vstopnina: 3 € .