UK SUBS (UK) + Gužva u Bajt

Kdaj?

Wednesday, 05. Feb. 2020

Ob

20:30


Že skoraj tradicionalni UK SUBS koncert v Menzi v koritu! Za vse, ki njihovega nastopa še niste uspeli ujeti se ponuja ponovna priložnost, prav tako pa ponovna priložnost za vse, ki si enkrat na leto zaželijo odklop z angleškimi punk legendami.  UK SUBS so po navdihu The Damned in Sex Pistols nastali davnega leta 1976 in z letom 2016 praznovali 40. obletnico obstoja. Kljub letom band še vedno v vsej svoji mogočnosti predstavlja pravi duh punk rock scene! UK SUBS še vedno trmasto vztrajajo pri njihovi prvinski emociji. Nadejamo se koncerta, ki bo točno tak, kot se za punk legende spodobi!

Povezava: https://www.uksubs.co.uk


Gužva u Bajt je punk band iz Ljubljane. Sledijo punk idealom v katerih vidijo alternativo bogatim pussy punk bandom in političnim aktivistom. Skozi nastope in posnetke skušajo predstaviti njihov način pogleda na svet, ki je vse prej kot upoštevanje pravil, političnih idealov. Kot sami pravijo: »Naše ustvarjanje ne cilja na spreminjanje družbe temveč je le odraz našega uživanja v življenju in stvareh, ki jih radi počnemo«.

Na sceni so že od leta 2004 in do sedaj so izdali tri albume, prvega pod imenom Gužva u bajt leta 2005, drugega Nikad pankera od nas leta 2009 ter tretjega Mozak nam je pun 2014.  V vsem tem času pa je skupina bila prisiljena velikokrat spremeniti postavo. Tako od leta 2011 skupina nastopa z kitaristoma Urbanom in Matejem, mesto glavnega vokalista pa zasedeta začetna člana basist Vladimir in bobnar Tulio.

 

Vstopnina:
10 € z rezervacijo. Rezervacije sprejemamo na info.menza@gmail.com
12 € na dan koncerta.