V.I.S. CARINA + TOXIC RATS + RIHARD ZADRAVEC + POWERBACK; Leto je naokoli. Prirejamo zabavo. Koncert s plesom.

Kdaj?

Wednesday, 01. Jan. 2020

Ob

21:30


NAŠE LUČKE ZAGORIJO 1. JANUARJA!

Spoštovani,

Leto je spet naokoli. Prirejamo zabavo. Koncert s plesom. Prizorišče in čas standardna; 1. januar, Menza pri koritu, Metelkova Varosh, ob 21.30. Niti ne vemo točno več katerič, ampak dokler je tako, je kul. Poleg sebe ponujamo še dve gostujoči točki; Rihard Zadravec, Toxic Rats in Poweback. Hoteli smo vam predstavit še ene tamale, ki se pa niso odzvali, a še vedno boljše nam, kot starim mafijašem v Neaplju. Te čase. We’re the road crew. Družno. Kot tovor v razsutem stanju, ki se zmeraj znova zbere.

In vabljeni

V.I.S. Carina

 


TOXIC RATS, punk (Šentrupert pri Kodeljevem), člani; Miha Brcar – kitrara, glas (r. 21. 9. 1998) Bor Carnelutti – bobni (r. 8. 6. 1991), Robert Šercer – glas, bas (r. 3. 10. 1984). Mladi trio deluje šele nekaj mesecev, v želji da bi se čimveč koncertiralo pa sestavljajo svoj prvi EP Janko in dva metka, ki bo verjetno nared do naslednjega poletja. Mešani angleško slovenski teksti in poizkušanje sočasnega igranja ne nujno v tonaliteti jim gredo zaenkrat kar dobro od rok, nog in glasov, seveda pa stremijo k vse bolj točnim in k bolj žlahtnim žanrskim normativom. Podprite jih tudi Vi!

RIHARD ZADRAVEC; Rihard Zadravec Riki izda svoj avtorski prvenec Zgubi Boogie – RTV ZKP 2010. Na plošči se predstavi kot original, ki neobremenjeno zaigra in zapoje po svoje. V 2020 bo obeležil 10 let avtorskega delovanja, začenši 1.1. 2020 v Menzi pri koritu.V šali poreče, da se odpravlja na t.i. Hard turo 10 za 10 in v eni izmed petih skladb za nov EP odločno zapoveduje: »Spremenil bom smer, a ne bom spremenil sebe.« Dolga pot, ki je med drugim tudi naslov drugega albuma, se nadaljuje.

Powerback so Rage Against The Machine tribute band, v katerem so združeni Marko Petriček na vokalu, Tim Tajić na kitari, Damir Vintar na bas kitari in Luka Kuhar na bobnih. Te čase veljajo za najboljšo posadko svojega žanra v okolišu. In širše. Ker bodo začeli prvi, torej ob 21.30 vse opozarjamo na pravočasen prihod, da bi ne bilo potem jokanja, kako se jih ni slišalo!!

Vstopnina: 6€.