Zaključek IMPRO sezone 2019/20 – v živo! Super Maestro™ spopad za impro prestol

Kdaj?

Saturday, 13. Jun. 2020

Ob

21:00


sobota, 13. junija 2020, ob 21.00 v Menzi pri koritu
Super Maestro™
Odpuljen spopad za impro prestol
Zaključek impro sezone 2019/20 – v živo!

Gledališče IGLU – IGLU Theatre v sodelovanju z Menzo pri koritu, Impro ligo ter Impro druÅ¡tvom, ImproÅ kami, BIZONOM – Bratstvom improvizacije in zabave onkraj naroda, SNiG – Slovenskim narodnim impro gledališčem, Lastniki humorja in KUDom Kiks predstavlja Super Maestro™!

Maestro™ prestol je prazen! Nosilec krone se je ustraÅ¡il konkurence in raje pobegnil v varno zavetje rojstnodnevne zabave prijateljev. Za zadnjo titulo v tej sezoni se bo namreč borilo le 🔟 povabljencev_k – zmagovalci in zmagovalka te sezone ter nekaj izbrancev_k.

V večeru, polnem spontanih vzponov in padcev, vas bodo bojevnice in bojevniki pod skrbno taktirko režiserja Vida Sodnika spravljali v smeh skozi zabavne improvizirane prizore. Več zabave, ganljivosti in aplavzov pomeni več točk. Največ točk pa prinese titulo Maestro!

Zadnji Maestro™ smo v živo v Menzi pri koritu izvedli davnega 19. februarja, zato se izjemno veselimo vrnitve na oder. Kljub entuziazmu, pa ne smemo pozabiti na varnost. Vljudno vas naproÅ¡amo, da v primeru kakrÅ¡nihkoli bolezenskih znakov (kaÅ¡ljanje, poviÅ¡ana telesna temperatura, kronična utrujenost, ipd.) ostanete doma. Po napotilih NIJZ bomo vstop dovolili do 1/5 maksimalnih kapacitet dvorane (60 ljudi). Maske niso obvezne, če pa se bolje počutite z njimi, ste dobrodoÅ¡li, da jih nosite. Le, da se boste pod njimi tudi smejali.

V spopad se podajajo: Sara Šoukal (Maestra oktobra), Sašo Weilgoni (Maestro novembra), Peter Frankl, Juš Milčinski (oba Maestra decembra), Petra Ajdovec, Maja Trampuš, Kristjan Kolar, Doroteja Jemec, Tanja Matijašević in Dino Kapetanovič
Moderator: Jan Hrušovar
Režiser: Vid Sodnik
Glasba: Urh Mlakar
Luč in zvok: Samo Ljubešić

Vstopnina: 5 eur dijaki in Å¡tudentje / 6 eur ostali
Produkcija: KD IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza Pri Koritu
Soorganizatorji: impro liga in Impro druÅ¡tvo, SNiG – Slovensko narodno impro gledališče, ImproÅ ke, BIZON – Bratstvo improvizacije in zabave onkraj naroda, Lastniki humorja in KUD KIKS
www.iglutheatre.com